Suositukset

Salli Satulatuolit sopivat mitä erilaisimpiin ammatteihin ja työympäristöihin! Alla uusin suositus; vasemmalla lisää.

Anna suositus

Kampaaja


sello.jpgOlen työskennellyt kauneusalalla yli kymmenen vuotta, ja tällä hetkellä minulla on oma kampaamo. Kampaajan työ on fyysisesti rasittavaa, sillä jalat, selkä, hartiat ja kädet ovat kovilla. En ollut aikaisemmin ajatellut, että työtuoleissa olisi merkittäviä eroja. Lähinnä sen takia, ettei niissä ole ollut juurikaan eroja valmistajasta riippumatta. Vasta otettuani Sallin käyttööni havahduin, että tämähän on jotain ihan uutta minulle.
Aluksi käyttämättömät lihakseni kipeytyivät, kun ne joutuivatkin tekemään vähän töitä uuden asennon vuoksi, mutta jo viikon käytön jälkeen olin sopeutunut muutoksiin. Minua miellyttää erityisesti se, että Sallista näkee ja tuntee, että se on hyvälaatuinen tuote ja ammatimainen ratkaisu. Paluuta entiseen ei siis enää ole. Välillä olen joutunut istumaan tavanomaisilla satulatuoleilla, mutta Sallin jälkeen ne eivät tarjoa kaipaamaani tukea vaan tuntuvat pikemminkin leluilta. Suosittelen Sallia lämpimästi kaikille, sillä pitkän päälle pienet, päivittäiset asiat vaikuttavat hyvinvointiimme. Jos haluaa pitkän ja antoisan uran, täytyy ergonomiaan kiinnittää paljon huomiota. Sitä ei kadu myöhemmin!

Christian Hemming, C-hair & Make-up
Lahti, 8.12.2017

Suosittelen Sallia

Suositustasi voidaan käyttää Sallin nettisivuilla ja muussa markkinointimateriaalissa.

Ei julkaista, vain tiedoksi mahdollista yhteydenottoa varten.

Kerro vapaasti omin sanoin miksi valitsit Sallin, millaisia istumiseen liittyviä ongelmia sinulla oli ja miten Salli on auttanut, olitko kokeillut aikaisemmin muita satulatuoleja, oliko Sallin käyttöönotto helppoa… ja tietysti kerro myös miksi voit suositella Sallia!

Välttääksemme roskapostia pyydämme vastaamaan alla olevaan kysymykseen. *