Istumaterveys

Selkä-, hartia- ja niskavaivat ovat useimmille tuttuja. Joidenkin tilastojen mukaan jopa yli 80 prosenttia ihmisistä kärsii selkävaivoista jossain elämänvaiheessa. Monet meistä viettävät joka arkipäivä jopa 13 tuntia istuen, jolloin hyvä istuma-asento ja työtuoli ovat avainasemassa.

Hyvinvointia

Salli Satulatuolin ergonomisesti muotoiltu kaksiosainen istuin ohjaa kehon automaattisesti luonnolliseen, terveyttä edistävään asentoon. Hyvässä asennossa on helppo työskennellä koko päivän ajan.

Energiaa

Ryhdikäs ja terveellinen istuma-asento vaikuttaa koko kehon ja mielen energiatasoon. Hyvän ryhdin ansiosta rintakehä pystyy laajentumaan esteettä, jolloin hengitys syvenee. Parantuneen verenkierron johdosta päänsärkyjen määrä vähenee. Liikettä myötäilevällä istuimella vatsa- ja selkälihakset saavat pientä treeniä koko päivän ajan.

Rentoutta

Salli Satulatuolissa kehon paino jakautuu istuinluille, ja alaselkään muodostuu luonnollinen notko. Ratsastuksenomaisessa istunnassa selkä nauttii hyvästä ryhdistä ilman turhia lihasjännityksiä. Selkärangan kuormituksen vähentyessä niska- ja hartiaseudun lihakset rentoutuvat. Alavartalo muodostaa kultaisen kolmion: ihminen istuu istuinluiden päällä ja jalat kannattelevat osan painosta.