Kampaaja

Olen työskennellyt kauneusalalla yli kymmenen vuotta, ja tällä hetkellä minulla on oma kampaamo. Kampaajan työ on fyysisesti rasittavaa, sillä jalat, selkä, hartiat ja kädet ovat kovilla. En ollut aikaisemmin ajatellut, että työtuoleissa olisi merkittäviä eroja. Lähinnä sen takia, ettei niissä ole ollut juurikaan eroja valmistajasta riippumatta. Vasta otettuani Sallin käyttööni havahduin, että tämähän on jotain ihan uutta minulle.

Aluksi käyttämättömät lihakseni kipeytyivät, kun ne joutuivatkin tekemään vähän töitä uuden asennon vuoksi, mutta jo viikon käytön jälkeen olin sopeutunut muutoksiin. Minua miellyttää erityisesti se, että Sallista näkee ja tuntee, että se on hyvälaatuinen tuote ja ammatimainen ratkaisu. Paluuta entiseen ei siis enää ole. Välillä olen joutunut istumaan tavanomaisilla satulatuoleilla, mutta Sallin jälkeen ne eivät tarjoa kaipaamaani tukea vaan tuntuvat pikemminkin leluilta. Suosittelen Sallia lämpimästi kaikille, sillä pitkän päälle pienet, päivittäiset asiat vaikuttavat hyvinvointiimme. Jos haluaa pitkän ja antoisan uran, täytyy ergonomiaan kiinnittää paljon huomiota. Sitä ei kadu myöhemmin!

Christian Hemming, C-hair & Make-up
Lahti


Voin suositella lämpimästi kaksiosaisia Salli-tuoleja. Ne ovat täydellisiä meille kampaajille, sillä miellä on usein hartia- ja alaselkäongelmia vaikeista työasennoista johtuen. Mutta tällä mahtavalla tuolilla huomasin jo kahden päivän jälkeen selvän parannuksen työasennossani ja alaselässäni hiuksia leikatessani. Saan tarvitsemani tuen ja istun paremmassa asennossa, selkä suorana kuten pitäisikin.

Tuolilla on myös todella helppo liikkua fantastisten inline-pyörien ansiosta. Salli suosittelee inline-pyöriä kampaamille, koska ne eivät kerää hiuksia kuten tavalliset pyörät, rullaavat hyvin lattialla ja ne on helppo puhdistaa.

Lotte Andersen, Frisørhuset 263
Hvidovre, Tanska