Hammaslääkäri

Minulla on ollut Salli vuodesta 2005 lähtien, mutta jostain syystä aloin käyttää toista tuolia ja selkääni alkoi särkeä. Minusta tuli kankea ja tunsin itseni vanhaksi. Hieronta ei auttanut. Aloin käyttää vanhaa Salliani uudestaan ja vaivani katosivat. Luulin että ongelmat johtuivat uudesta potilastuolistani, mutta ne johtuivatkin omasta tuolistani.

Carin Martin
Karlstad, Ruotsi


Ostin viime vuonna kaksi Salli SwingFitiä ja Allround-käsituella. Sekä minä että vastaanottovirkailijani olemme erittäin tyytyväisiä tuoleihin, koska ne ovat niin monipuolisia. Käytän käsinojaa joko tuolin takapuolella tai edessä, kun puhun potilaan kanssa, ja tukena sivulla kun työskentelen. Voin todella suositella tätä yhdistelmää muillekin.

Peter Danielsson
Karlskrona, Ruotsi


Osa henkilökunnastani – hammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia – on kärsinyt työssään selkäkivuista. Olemme hankkineet vuosien varrella useita Salli-tuoleja (yhä useammat pyytävät juuri niitä eikä muita markkinoilla olevia satulatuoleja) ja ne ovat mahdollistaneet kivuttoman työskentelyn. Iloinen ja tyytyväinen henkilökunta = hyvä tiimihenki! Suosittelen lämpimästi näitä tuoleja kaikille selkäongelmista kärsiville.

Dr Nicholas Baveas
Australia


Ostin Salli SwingFitin neljä vuotta sitten valmistuttuani, sillä minulla oli sekä ylä- että alaselkäongelmia ja tunsin, että työasentoni oli huono. Kadun ainoastaan sitä, etten hankkinut tuolia jo aikaisemmin, niin olisin saanut estettyä ongelmien syntymisen alun perin! Tuoli on erittäin mukava ja korkealaatuinen. Olen käyttänyt tuolia myös raskausaikana ja luulen että työskenteleminen olisi ollut vielä epämukavampaa, jos minulla ei olisi ollut Sallia. Pystyin työskentelemään lähes koko raskausajan loppuun ilman mitään ongelmia. Suosittelen lämpimästi Salli-tuotteita.

Jadana
Australia


Minulla on huono selkä ja kaularangan spondyliitti (nikamatulehdus), joten voitte kuvitella millaisia vaikeuksia minulla oli. Etsin ratkaisuja ja käytin esimerkiksi Bambach-tuolia, joka on hyvin tehty mutta erittäin painava ja hankala käyttää. Sain ensimmäisen Sallini vuonna 2012 ja sanoin hyvästit alaselkäongelmille. Juuri hankkimassani uudessa tuolissa on uudenlaiset pyörät ja sitä on ilo käyttää. Aion tilata samanlaiset pyörät myös vanhaan tuoliini. Suosittelen lämpimästi kaikille hammasteknikoille.

Gaurav Grewal
Australia


Valitsin Sallin, koska se on paras tuoli, joka saa minut istumaan suorassa työskennellessäni. Etenkin kun käytän 5a-mikroskooppia. Salli oli helppo ottaa käyttöön. Suosittelen sitä kaikille hammaslääkärikollegoilleni.

Dr. Silvi
Israel


Minulla oli selkäongelmia, lihaskramppeja ja jumeja. Ne ovat käytännöllisesti katsoen hävinneet kokonaan, kun aloin käyttää Salli Swingiä kaksi vuotta sitten.

Hammaslääkäri, nainen
Tønsberg, Norja


Lähes 20 vuoden uran jälkeen selkäni alkoi olla siinä kunnossa, että jotain oli tehtävä. Vuosien mittaan olin kokeillut kaikkia markkinoilla olevia satulatuoleja, ja vaikka ne helpottivatkin selkävaivojani, itse istuimet olivat epämukavia eikä niitä voinut kallistaa. Pitkään etsittyäni löysin kuitenkin täydellisen tuolin – Salli satulatuolin. Sallin ainutlaatuinen kaksiosainen istuin mahdollistaa sen, että voin istua mukavasti tunnista toiseen. Tuolin liikkuvuuden ansiosta voin istua lähes missä asennossa tahansa pitkiäkin aikoja. Kymmenen kuukautta sitten hankimme yhden tuolin, nyt meillä on jo neljä.

Dr Lan Tran, Dream Dental
Holland Park, Australia


Ennen kuin käytin Sallia minulla oli alaselkäongelmia sopimattomien tai liian vähän tukea antavien, tavallisten tuolien vuoksi. Aloin käyttää Salli satulatuolia vuonna 2009 eikä entiseen ollut paluuta. Ei enää selkä- ja hartiavaivoja!

Mr G. Laker, Ladhope Vale Dental Practice
Galashiels, Iso-Britannia


Olen käyttänyt Salli-tuolia useita vuosia. Työasentoni on parempi ja sekä selkä että jalat väsyvät vähemmän kuin ennen. Lisäksi tuoli mahdollistaa potilastuolin ympärillä liikkumisen vaivattomasti ja esteettä.

Pierre Henrio
Sainte-Hermine, Ranska