Yrittäjä

Loukkasin selkäni kaksi vuotta sitten, ja vaikka se on nyt melkein parantunut, en vieläkään voi istua tavallisilla tuoleilla ilman selkäongelmia. Istun toimistossa välillä Sallilla, välillä jumppapallon päällä ja välillä seison. Jokin aika sitten istuin messumatkalla autossa kuusi tuntia ja selkäni kipeytyi taas, mutta kun istuin messuosastolla päivä Sallilla, ongelma hävisi. Kiitos mahtavasta tuotteesta.

Anders Blomqvist, Earthingpeople
Ruotsi


Rakastan kaunista Salli-tuoliani, jota käytän kotona toimistotöihin. Odotan sitä päivää, että saan Sallit kotona myös keittiönpöydän ympärille. Suosittelen lämpimästi!

Tina Lee Möller
Tukholma, Ruotsi


Noin 10 vuotta sitten ostin itselleni toimistotuoliksi Salli-satulatuolin, koska minulla oli ilmennyt välilevyn pullistuma.

Nyt voin todeta, että Salli-satulatuoli ei auttanut ainoastaan tämän ongelman korjaamisessa, vaan pystyin huomaamaan positiivisia vaikutuksia myös genitaaliterveyden alueella.

Satulatuolin kaksiosaisen istuimen ansiosta on tuntuvasti rentoutuneempi istuminen mahdollista. Todistettavasti parantuneiden PSA- ja libidoarvojen lisäksi potenssi on aiempaa vahvempi, mikä edesauttaa myös onnistunutta parisuhdetta.

Sanalla sanoen: Salli-satulatuolin hankinta oli onnenpotku monessakin suhteessa!

60-vuotias mies
Pohjois-Saksa