Toimitusehdot

1. Toimitusaika
Tuotteiden toimitusaika on 7-14 työpäivää, riippuen tuotteesta ja määränpäästä. Tuotteet lähetetään mahdollisimman pian, ja Salli Systems on asiakkaaseen yhteydessä mikäli toimitusaika on mainittua pidempi.

2. Toimitukset
Tuotteita toimitetaan vain EU-maihin.

Tuotteet lähetetään Suomessa postitse ja ulkomaille GLS:llä, ellei toisin sovita. Toimituskulut ovat nähtävissä ennen maksutapahtumaa.

Kaikki hinnat ja toimituskulut sisälvät 24 % arvonlisäveron määränpäästä riippumatta.

3. Maksu
Luottokortilla ja seuraavien pankkien kautta: Nordea, Danskebank, OP ja Aktia.

4. Peruutukset ja palautukset
Asiakas voi palauttaa käyttämättömän tuotteen kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta; toimituspäivää ei lasketa mukaan. Tuotteen ja pakkauksen on oltava olennaisilta osin samassa kunnossa kuin vastaanottohetkellä. Rahat palautetaan asiakkaalle, kun tuotteen kunto on tarkistettu. Toimituskuluja ei palauteta. Asiakas palauttaa tuotteen omalla kustannuksellaan.

Asiakkaan tulee informoida Salli Systemsiä palautuksesta osoitteeseen info(at)salli.com ennen kuin palauttaa tuotteen.

Kuljetuksen aikana vaurioituneet tuotteet. Vaikka tuottteet pakataan huolellisesti, ne voivat joskus vahingoittua kujetuksen aikana. Suosittelemme että asiakas tarkistaa tuotteen kunnon postissa virkailijan läsnäollessa. Jos pakkaus ja tuote ovat vahingoittuneet, asiasta pitää välittömästä tehdä ilmoitus kyseisessä postitoimipaikassa. Kun ilmoitus on tehty, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen info(at)salli.com uuden toimituksen järjestämiseksi.

Asiakas informoi Salli Systemsiä osoitteeseesn info(at)salli.com kohtuullisen ajan kuluessa, jos kyseessä on väärä tai viallinen tuote. Viallinen tai väärä tuote voidaan palauttaa veloituksetta sen jälkeen kun asiakas on ilmoittanut asiasta Salli Systemsille ja saanut ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Salli Systems palauttaa välittömästi kaikki asiakkaan kulut vastaanotettuaan palautetun tuotteen.

5. Vaatimukset
Kaikki tilausta tai tuotetta koskevat vaatimukset on esitettävä seitsemän (7) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen info(at)salli.com.

Kaikki epäselvyydet ratkaistaan suomalaisten lakien mukaan.

6. Tilauksen peruuttaminen
Peruutuksesta on ilmoitettava osoitteeseen info(at)salli.com. Salli Systems informoi asiakasta, jos toimitusaika on pidempi kuin ilmoitettu. Salli Systems pidättää oikeuden peruuttaa tilaus ja palauttaa rahat asiakkaan pankkitilille tai luottokortille.

7. Yhteystiedot
Salli Systems
Sahalantie 41
77700 Rautalampi
Finland
info(at)salli.com
tel +358 102 701 210
fax +358 102 701 209