ErgoNipsu

Kyynär-, ranne- ja käsituki, joka toimii samalla hiirialustana.

Katso toimituskulut »

Tuotteen kuvaus

Pehmuste antaa miellyttävän tuen kyynärpäille, käsille ja ranteille. Jos haluat vasenkätisen version, muista mainita se tilauksessasi. Musta polyuretaani. Paino 1,7 kg.

116,00  Myös osamaksulla, alk. vain 20 € / kk sis. alv

Tuote on saatavilla

 €
Toimitus: 7-14 päivää30 päivän ilmainen palautusoikeus
Osasto:
Paytrail payment methods

Suositukset

Teini-ikäinen koripalloilija, jolla jalkavamma

Olisinpa hankkinut satulatuolin jo aikaisemmin, sillä pojallani on ollut jo lähes kahdeksan viikkoa sääriluun avulsiomurtuma; vamma vaati leikkauksen ja kolme ruuvia. Hän käyttää vielä neljä viikkoa kyynärsauvoja ja käy kuntoutuksessa, joten se että hän pääsee joka päivä kentälle aina vain pidemmäksi ajaksi, hyvässä ja turvallisessa asennossa, on juuri sitä mitä lääkäri määräsi! Hän testasi tuolia saman tien koripallokentällään – korien heitteleminen oli nyt niin paljon nautinnollisempaa ja tuolin ansiosta hänellä oli asento oli vakaa, joten hän voi jatkaa rakkaan harrastuksensa parissa!

Port McQuarie, Australia

MS-tautia sairastava henkilö, kotikäyttö


Minulla on käytössä  Salli Expert  -tuoli MultiAdjuster -istuimella. Sairastan MS-tautia ja käytän tuolia sisätiloissa. Keittiössä tuoli helpottaa toimimista, koska sen avulla yltää ottamaan tavaroita kaapeista. WC-tiloissa tuoli on näppärä, kun pesee käsiä, kasvoja tai hampaita. Tuoli on myös ketterä, kun tarvitsee siirtää tavaroita paikasta toiseen, koska sillä pääsee pyörähtämään ympäri.

Apuvälineet ovat hyvä apu arjessa, ja Salli Expertillä pääsee kulkemaan näppärämmin kuin pyörätuolilla. Se on myös tukeva ja turvallinen, ja korkeussäätö on hyvä ominaisuus.

Lisäksi tuolilla saa hyvää jalkajumppaa ja tasapainotreeniä, kun sen kanssa liikkuu.

Timo Laakso

Helsinki

Toimintakyvyltään rajoittunut henkilö

Geoff Adams-Spink – EDRIC Chairman

Sellisti

Kyllä toimii satulatuoli Salli Twin sellon soittoon! Istuma-asento on luonnollinen ja sellonsoittoon juuri passeli, kulmankin saa säädettyä mieleisekseen.

Liisa Paakkunainen
Rautalampi

Opiskelija

Kärsin lievästä skolioosista, ja olen nyt käyttänyt Salli-tuolia kuukauden verran. Alussa oli vähän hankalaa tottua satulatuoliin normaalin toimistotuolin jälkeen, mutta kahden viikon kuluttua huomasin selkälihasteni vahvistuneen. Satulatuolilla on vähän vaikeampi istua kuin normaalilla toimistotuolilla, mutta ryhti paranee. Näin jälkikäteen ajatellen olen iloinen hankinnastani ja voin suositella Salli Satulatuolia lämpimästi.

Marlon Prüssing (kuva)
Saksa


Hain eilen uuden Salli Twin -tuolini jälleenmyyjältä Amsterdamista, jonne se saapui ajoissa noin 10 päivän kuluttua tilauksesta. Haluan ilmaista kiitokseni koko tiimillenne, koska olette keksineet ja viimeistelleet ja nyt markkinoitte tätä erinomaista ratkaisua haitallisiin työasento-ongelmiin ja selkäkipuihin. Vaikka olen vasta 28-vuotias olen jo yli kaksi vuotta kärsinyt hermokivuista, jotka johtuvat alaselän ongelmista. Perinteisellä tuolilla istuessani jaloissani oli polttava tunne, mikä teki opiskelun erittäin vaikeaksi. Mikä pahinta, kipu ei helpottanut makuullakaan, vaan toistuvat poltot ja kouristukset pitivät minua hereillä. Nyt kun selkäni on paranemassa Salli-istumisen ansioista voin jälleen nukkua hyvin ja pystyn myös istumaan pidempiä aikoja perinteisellä istuimella (esim. junassa). Sydämelliset kiitokseni!

Miko
Amsterdam, Hollanti

Kääntäjä

Voin sanoa, että nykyään käyn joogassa vain huvikseni, en enää selkäkivun vuoksi. Kipua ei enää ole, vaikka toisinaan istunkin jopa yli 10 tuntia Salli Swingillä. Swing-tuoli aktivoi ja saa nousemaan ylös aina välillä. En myöskään saa jalkojani kiedottua Salli Swingin ympärille epäterveellisesti, kuten teen muilla tuoleilla. Voin todellakin suositella Salli-tuoleja!

Ulrike Heiß
Karlsruhe, Saksa

IT asiantuntija

Kaaduin pyörällä väistäessäni eteeni kiilannutta autoa. Nilkkani murtui, se leikattiin ja se oli kipsissä kuusi viikkoa. Kotiuduin sairaalasta kyynärsauvojen kanssa. Kotityöt ja ruuanlaitto oli hyvin vaikeaa kyynärsauvojen kanssa, koska en voinut pitää kädessäni edes kahvikuppia. Aloin ajatella, että jonkinlainen pyörillä varustettu tuoli olisi hyvä. Perinteinen pyörätuoli ei käynyt, koska se oli liian matala ja minun piti saada jalkani pöydän alle. Työtuoli jossa on pyörät? Entäpä satulatuoli? Otin yhteyttä ystävääni ja hänen työpaikaltaan minulle löytyi Salli MultiAdjuster -satulatuoli. Nyt kun minulla on toimiva tuoli voin tehdä töitä keittiössä. Se tekee elämästäni niin paljon helpompaa, koska en voi varata painoa leikatulle jalalle. Sairaalan fysioterapeutti neuvoi minua miten toimia sauvojen kanssa, mutta mitään muita kotikäyttöön sopivia apuvälineitä ei suositeltu. En tiedä onko sairaalalla satulatuoleja toipilaille, mutta oman kokemukseni perusteella heillä pitäisi olla. En luovu omasta tuolistani niin kauan kuin jalkani on kipisissä. Ykkösapuväline, kyynärsauvojen lisäksi, on satulatuoli. Aion jatkaa Salli satulatuolin käyttöä senkin jälkeen kun kipsi poistetaan. Satulatuoli on myös erinomainen syntymäpäivälahja ikääntyville!

Mies, 59 vuotta
Mikkeli

Asianajaja

Olen toiminut lakimiehenä yli 20 vuotta, sitä ennen pelasin ammatikseni amerikkalaista jalkapalloa. Tämä yhdistelmä on aiheuttanut sen, että minulla on aina ollut ongelmia alaselkäni kanssa. Olen kokeillut kaikenlaisia ergonomisia istuimia, mutta ainoa, josta on ollut havaittavaa ja merkittävää apua, on Salli. Suosittelen Sallia ehdottomasti kaikille, etenkin niille, jotka istuvat tuntikausia päivän aikana.

Michael Cripps, Clyde & Co. Lawyers
Shanghai, Kiina

Yrittäjä

Loukkasin selkäni kaksi vuotta sitten, ja vaikka se on nyt melkein parantunut, en vieläkään voi istua tavallisilla tuoleilla ilman selkäongelmia. Istun toimistossa välillä Sallilla, välillä jumppapallon päällä ja välillä seison. Jokin aika sitten istuin messumatkalla autossa kuusi tuntia ja selkäni kipeytyi taas, mutta kun istuin messuosastolla päivä Sallilla, ongelma hävisi. Kiitos mahtavasta tuotteesta.

Anders Blomqvist, Earthingpeople
Ruotsi


Rakastan kaunista Salli-tuoliani, jota käytän kotona toimistotöihin. Odotan sitä päivää, että saan Sallit kotona myös keittiönpöydän ympärille. Suosittelen lämpimästi!

Tina Lee Möller
Tukholma, Ruotsi


Noin 10 vuotta sitten ostin itselleni toimistotuoliksi Salli-satulatuolin, koska minulla oli ilmennyt välilevyn pullistuma.

Nyt voin todeta, että Salli-satulatuoli ei auttanut ainoastaan tämän ongelman korjaamisessa, vaan pystyin huomaamaan positiivisia vaikutuksia myös genitaaliterveyden alueella.

Satulatuolin kaksiosaisen istuimen ansiosta on tuntuvasti rentoutuneempi istuminen mahdollista. Todistettavasti parantuneiden PSA- ja libidoarvojen lisäksi potenssi on aiempaa vahvempi, mikä edesauttaa myös onnistunutta parisuhdetta.

Sanalla sanoen: Salli-satulatuolin hankinta oli onnenpotku monessakin suhteessa!

60-vuotias mies
Pohjois-Saksa

Web-suunnittelija

Selkäni alkoi oireilla vuonna 2006. Parissa vuodessa olin siinä tilanteessa, että pystyin istumaan vain viisi minuuttia kerrallaan. Silloin fysioterapeuttini kehotti minua kokeilemaan satulatuolia, jossa on aivan erilainen istuma-asento kuin tavallisessa toimistotuolissa.

Hankin syksyllä 2008 työnantajan kustannuksella työtuolikseni Salli MultiAdjuster -tuolin ja työpöydäkseni sähköisesti säädettävän Salli Managerin. Parin viikon totuttelun ja tuolin ja pöydän oikeiden säätöjen löytymisen jälkeen paluu tavalliseen istumatapaan ei tullut enää mieleen. Nyt pystyn istumaan tietokoneen ääressä huomaamatta jopa kolmekin tuntia yhteen menoon.

Työpöydän sähköinen korkeudensäätö on ehdoton edellytys, jos aikoo käyttää satulatuolia. Vaihtaessani istuma-asentoa saatan muuttaa samalla pöydän korkeutta muutamalla sentillä. Välillä on myös mukava työskennellä seisaaltaan, jolloin pöytää on nostettava korkeammalle.

MultiAdjuster-tuolin monipuoliset säädöt auttoivat minua löytämään sellaisen istuma-asennon, jossa selkäni ei puudu eikä mene jumiin. Kaksiosainen istuin poisti myös haaroväliin kohdistuvan paineen, joka tuntui selvästi, kun kokeilin ensin yksiosaista tuolia. Lisäksi käytän hiirikättä, ranteita ja kyynärpäitä tukevaa Nipsu-tukea, joka auttaa pitämään hartiat ja niskan rentoina.

Selkäkipujen helpottaminen on parantanut työssä viihtymistäni ja nostanut työtehoa. Olen suositellut Salli-työasemaa työkavereillenikin, sillä ergonomisesti oikeanlaisella työasemalla voi mielestäni myös ennalta ehkäistä selkävaivojen syntymistä.

Työnantajakin säästää rahaa, jos pitää huolta siitä, että työntekijät pysyvät työkunnossa.

Arto Seppänen, Grey-Hen Oy
Tampere

Toimitusjohtaja

Työpäiväni ovat aina kuluneet pitkälti näyttöpäätteen ääressä. Vuosia sitten ongelmaksi alkoivat muodostua niskakivut, jotka olivat monen tekijän summa. Olemassa olevien niskaongelmien vuoksi otin edellisessä työpaikassani ensimmäistä kertaa työtuolikseni satulatuolin, joka oli malliltaan Salli Nature Swing. Alun totuttelun jälkeen työpisteen satulatuoli ja sähköpöytä osoittautuivat mitä parhaimmaksi kombinaatioksi. Lyhyessä ajassa hävisivät sekä kaikki niskaongelmat että istumisesta johtuva yleinen puutuminen. Useampi vuosi vierähti ongelmitta, kunnes tuli korona ja kotikonttori, jossa ei ollut näitä ylellisyyksiä. Kotikonttorilla vietetty aika toi niskakivut nopeasti takaisin.

Pandemian alkuaikoina vaihdoin työpaikkaa ja Sallin hankinta uuteen työpisteeseen oli itsestäänselvyys. Työ vei mukanaan ja kului vuosi, ennen kuin sain hankittua Sallin Nature SwingFitin. Vaikka osasin varoa huonoa työergonomiaa, tuo vuosi osoitti, että kaipasin satulatuolin tuomaa työergonomiaa. Sähköpöytä ja laadukas satulatuoli, joka palvelee kuin huomaamatta vuosia ovat ehdottomasti toimiston parhaat hankinnat.

Miksi sitten Salli Nature SwingFit? Olen koeistunut erilaisia satulatuoleja vuosien mittaan, mutta tähän mennessä en ole löytänyt itselleni sopivampaa mallia kuin Salli. Pidän Naturen istuinosan pinnasta, jonka istuintuntuma ja ulkonäkö miellyttävät. Swing-toiminto on ihan ehdoton, koska työpisteellä tulee kuitenkin liikuttua hieman ja tuoli myötäilee sitä. Fit-toiminto taas tuo mukanaan pientä säädettävyyttä.

Vesa Rauhala, City-Lab
Helsinki


Meillä on ollut Sallit käytössä jo lähes 20 vuotta, sekä toimistossa että tuotannossa, emmekä enää osaisi istua muunlaisilla tuoleilla. Salli on todella hyvä hintansa arvoinen, ja esimerkiksi istuinten nahka ei ole mennyt miksikään. Olemme kokeilleet välillä muitakin satulatuoleja vain huomataksemme, että hinta ja laatu todella kulkevat käsi kädessä; halvemmissa malleissa istuimen ompeleet ratkeilevat ja kaasujousien kanssa tulee ongelmia. Suosittelemme Sallia lämpimästi!

Anne Tikanoja, Kuopion takuutarra
Kuopio

Toimittaja

Olen työskennellyt toimittajana ja copywriterina 13 vuotta. Aiemmin en ole juurikaan kiinnittänyt työasentoihini huomiota, sillä mitään vaivoja ei ole ollut, liikun monipuolisesti ja paljon, koen olevani hyväkuntoinen ihminen.

Mutta kaikki muuttui syksyllä 2012, kun jäin suojatiellä auton alle. Onnettomuudessa saamieni vammojen myötä (erityisesti polvivamma) oikeilla työasennoilla on alkanut olla merkitystä.

Salli-tuolissa saan istua rennosti, mutta tuetusti ja hyvin, ilman että vammautunut polveni väsyy normaalista istumisesta johtuvan paineen takia. Veri kiertää kaikkialla kehossani ja koska paikat eivät väsy samalla tavalla kuin tavallisessa tuolissa, pystyn myös työskentelemään pidempään ja tehokkaammin. Keinumekanismilla varustetun Salli-tuolin ja säädettävän, sähköisen työpisteen ansiosta työhön palaaminen onnettomuuden jälkeen ja työssäjaksaminen sekä elämänlaatuni ovat parantuneet huomattavasti. Voin vaihtaa työasentoa päivän mittaan, ja työskennellä jopa seisten.

Myönnän, että olin aluksi skeptinen Sallin ja etenkin sähköisen työpisteen suhteen, mutta kokeiltuani tätä yhdistelmää, en voi käsittää miksen ole hankkinut niitä aiemmin! Voin sydämestäni suositella Salli-tuolia ja sähköistä työpistettä ihan jokaiselle.

Riikka Hollo, toimittaja, copywriter
Helsinki

Toimistotyöntekijä

Työskentelen toimistossa ja käytän Salli joka päivä enkä aio ikinä vaihtaa sitä toisenlaiseen tuoliin. Ennen Sallia minulla oli alaselkäongelmia, mutta ei enää sen jälkeen kun sain Sallin ja sähkösäätöisen pöydän. Minulla on ollut Salli nyt pari vuotta, se on ihan taivaallinen!

Bente Minde Stålsett
Oslo, Norja

Ravitsemusterapeutti

Salli-satulatuoli on aivan fantastinen, ja lisäksi se on hyvännäköinen. Jo yhdessä päivässä selkäkipuni helpottivat. Tein töitä koko päivän Salli-tuolilla istuen eikä selkääni särkenyt yhtään päivän päätteeksi. Ja sitä ei ole tapahtunut koskaan aikaisemmin. Aivan uskomatonta!

Anne-Lie Johansson
Luleå, Ruotsi

Raskaana oleva nainen

Raskaana ollessani olen pitänyt Sallia erityisen hyvänä tuolina verrattuna tavalliseen tuoliin. Raskauden aikana häntäluuni alue kipeytyy helposti istuttaessa pidempiä aikoja ns. perinteisessä tuolissa. Perinteisellä tuolilla tarkoitan tuolia, jossa istujan jalat ovat lonkista ja polvista 90 asteen kulmassa ja jalat ovat istuttaessa vierekkäin. Tuolloin myös helposti valahdan istumaan huonoryhtisesti. Sallilla voin kiinnittää paremmin huomiota raskauden aikaiseen ryhtiini. Salli-istumisen etuna on myös, että paino jakautuu istuessa istuinluille eikä kipeytä häntäluuta. Jalat ja selkä ovat luonnollisessa asennossa ja vatsa ei ole puristuksissa.

Pidän erityisesti SwingFit-mallista, sillä pystyn keinuttelemaan lanteita työpäivän aikana. Minusta on ihana ajatus itseäni ja vauvaa ajatellen, että voin näin edistää verenkiertoa vatsan alueella, lantion seudulla ja jaloissa. Myöskin raskauden aiheuttama pieni turvotus jaloissa pysyy paremmin kurissa Sallia käyttäessäni. Salli SwingFitillä voin toimistossani rullailla tulostimelle, kurotella sieltä papereita ja tavaroita hyllyiltä aivan samalla lailla kuin ennen tämän vatsakumpareen ilmestymistä.

Suosittelen Salli satulatuolia raskauden aikaiseen käyttöön edellä mainittujen asioiden vuoksi.

Niina Lyytinen, myynti- ja markkinointiassistentti
Rautalampi

Huonekalutehtaan johtaja

Eräillä messuilla, joilla Lennart oli esittelemässä omia tuotteitaan, hän alkoi jutella Salli Systemsin myyntiedustajan kanssa, ja päätti kokeilla Salli-tuolia työssään.
– Istuin tuolilla noin vuoden ja seuraavassa kontrollissa arvoni olivat parantuneet. Vaara oli ohi.
Lennart nauraa nyt itselleen, sillä tämän jälkeen hän vaihtoi takaisin tavalliseen tuoliin. Seuraavassa tarkastuksessa arvot olivat jälleen huonontuneet. Hän sanoo, ettei ollut muuttanut elämäntyyliään, ruokatottumuksiaan tai pukeutumistaan. Vain tuoli oli vaihtunut.
– Voihan se olla sattumaankin, sanoo Lennart, mutta myöntää, että tästä lähtien hän pitää kiinni Salli-tuolistaan.

Käännös norjalaisen Mediaplanet-lehden artikkelista Mann – reis deg!