Salli Slim Basic Satulatuoli

Salli Slimissä on kaikki kaksiosaisen istuimen hyvät puolet. Erinomainen lapsille ja pienikokoisille naisille.

Katso toimituskulut »

Tuotteen kuvaus

  • Musta ergonominen polyuretaani-istuin, jossa ura keskellä
  • Musta kaasujousi ja musta muoviristikko (Ø 480 mm), myös alumiiniristikko (Ø 500 mm) saatavilla
  • Suojahuppu villa tai polyesteri, värikartta
  • Käsisäätöinen korkeussäätö kaasujousella
  • Maksimikuormitus 100 kg
  • Paino 6 kg
  • Suomalainen design
  • Takuu 5 vuotta. Tuolia ei saa käyttää eikä säilyttää alle +5°C lämpötilassa.

Tuoliin voi liittää nämä lisävarusteet. Kaikkien lisävarusteiden kanssa vähintään Ø 540 mm ristikko: Allround, Foot Support, Top & Bottom.

312,00  Myös osamaksulla, alk. vain 50 € / kk sis. alv

Tuote on saatavilla

Huomioithan lisävarusteita ostaessasi seuraavat asiat »

 €
Toimitus: 7-14 päivää30 päivän ilmainen palautusoikeus
tuotetunnus (SKU) sku-slim-basic Osasto:
Paytrail payment methods

Suositukset

Teini-ikäinen koripalloilija, jolla jalkavamma

Olisinpa hankkinut satulatuolin jo aikaisemmin, sillä pojallani on ollut jo lähes kahdeksan viikkoa sääriluun avulsiomurtuma; vamma vaati leikkauksen ja kolme ruuvia. Hän käyttää vielä neljä viikkoa kyynärsauvoja ja käy kuntoutuksessa, joten se että hän pääsee joka päivä kentälle aina vain pidemmäksi ajaksi, hyvässä ja turvallisessa asennossa, on juuri sitä mitä lääkäri määräsi! Hän testasi tuolia saman tien koripallokentällään – korien heitteleminen oli nyt niin paljon nautinnollisempaa ja tuolin ansiosta hänellä oli asento oli vakaa, joten hän voi jatkaa rakkaan harrastuksensa parissa!

Port McQuarie, Australia

MS-tautia sairastava henkilö, kotikäyttö


Minulla on käytössä  Salli Expert  -tuoli MultiAdjuster -istuimella. Sairastan MS-tautia ja käytän tuolia sisätiloissa. Keittiössä tuoli helpottaa toimimista, koska sen avulla yltää ottamaan tavaroita kaapeista. WC-tiloissa tuoli on näppärä, kun pesee käsiä, kasvoja tai hampaita. Tuoli on myös ketterä, kun tarvitsee siirtää tavaroita paikasta toiseen, koska sillä pääsee pyörähtämään ympäri.

Apuvälineet ovat hyvä apu arjessa, ja Salli Expertillä pääsee kulkemaan näppärämmin kuin pyörätuolilla. Se on myös tukeva ja turvallinen, ja korkeussäätö on hyvä ominaisuus.

Lisäksi tuolilla saa hyvää jalkajumppaa ja tasapainotreeniä, kun sen kanssa liikkuu.

Timo Laakso

Helsinki

Toimintakyvyltään rajoittunut henkilö

Geoff Adams-Spink – EDRIC Chairman

Sellisti

Kyllä toimii satulatuoli Salli Twin sellon soittoon! Istuma-asento on luonnollinen ja sellonsoittoon juuri passeli, kulmankin saa säädettyä mieleisekseen.

Liisa Paakkunainen
Rautalampi

Opiskelija

Kärsin lievästä skolioosista, ja olen nyt käyttänyt Salli-tuolia kuukauden verran. Alussa oli vähän hankalaa tottua satulatuoliin normaalin toimistotuolin jälkeen, mutta kahden viikon kuluttua huomasin selkälihasteni vahvistuneen. Satulatuolilla on vähän vaikeampi istua kuin normaalilla toimistotuolilla, mutta ryhti paranee. Näin jälkikäteen ajatellen olen iloinen hankinnastani ja voin suositella Salli Satulatuolia lämpimästi.

Marlon Prüssing (kuva)
Saksa


Hain eilen uuden Salli Twin -tuolini jälleenmyyjältä Amsterdamista, jonne se saapui ajoissa noin 10 päivän kuluttua tilauksesta. Haluan ilmaista kiitokseni koko tiimillenne, koska olette keksineet ja viimeistelleet ja nyt markkinoitte tätä erinomaista ratkaisua haitallisiin työasento-ongelmiin ja selkäkipuihin. Vaikka olen vasta 28-vuotias olen jo yli kaksi vuotta kärsinyt hermokivuista, jotka johtuvat alaselän ongelmista. Perinteisellä tuolilla istuessani jaloissani oli polttava tunne, mikä teki opiskelun erittäin vaikeaksi. Mikä pahinta, kipu ei helpottanut makuullakaan, vaan toistuvat poltot ja kouristukset pitivät minua hereillä. Nyt kun selkäni on paranemassa Salli-istumisen ansioista voin jälleen nukkua hyvin ja pystyn myös istumaan pidempiä aikoja perinteisellä istuimella (esim. junassa). Sydämelliset kiitokseni!

Miko
Amsterdam, Hollanti

Kääntäjä

Voin sanoa, että nykyään käyn joogassa vain huvikseni, en enää selkäkivun vuoksi. Kipua ei enää ole, vaikka toisinaan istunkin jopa yli 10 tuntia Salli Swingillä. Swing-tuoli aktivoi ja saa nousemaan ylös aina välillä. En myöskään saa jalkojani kiedottua Salli Swingin ympärille epäterveellisesti, kuten teen muilla tuoleilla. Voin todellakin suositella Salli-tuoleja!

Ulrike Heiß
Karlsruhe, Saksa

IT asiantuntija

Kaaduin pyörällä väistäessäni eteeni kiilannutta autoa. Nilkkani murtui, se leikattiin ja se oli kipsissä kuusi viikkoa. Kotiuduin sairaalasta kyynärsauvojen kanssa. Kotityöt ja ruuanlaitto oli hyvin vaikeaa kyynärsauvojen kanssa, koska en voinut pitää kädessäni edes kahvikuppia. Aloin ajatella, että jonkinlainen pyörillä varustettu tuoli olisi hyvä. Perinteinen pyörätuoli ei käynyt, koska se oli liian matala ja minun piti saada jalkani pöydän alle. Työtuoli jossa on pyörät? Entäpä satulatuoli? Otin yhteyttä ystävääni ja hänen työpaikaltaan minulle löytyi Salli MultiAdjuster -satulatuoli. Nyt kun minulla on toimiva tuoli voin tehdä töitä keittiössä. Se tekee elämästäni niin paljon helpompaa, koska en voi varata painoa leikatulle jalalle. Sairaalan fysioterapeutti neuvoi minua miten toimia sauvojen kanssa, mutta mitään muita kotikäyttöön sopivia apuvälineitä ei suositeltu. En tiedä onko sairaalalla satulatuoleja toipilaille, mutta oman kokemukseni perusteella heillä pitäisi olla. En luovu omasta tuolistani niin kauan kuin jalkani on kipisissä. Ykkösapuväline, kyynärsauvojen lisäksi, on satulatuoli. Aion jatkaa Salli satulatuolin käyttöä senkin jälkeen kun kipsi poistetaan. Satulatuoli on myös erinomainen syntymäpäivälahja ikääntyville!

Mies, 59 vuotta
Mikkeli

Koulusihteeri

Toimin koulusihteerinä kolmella alakoululla Kokkolassa ja työaikana minulla on käytössäni kaksiosainen Salli-satulatuoli. Itselläni on jo ala-asteiässä todettu skolioosia selässä ja tämä aiheuttaa minulle jonkin verran selkäkipuja, etenkin pitkiä aikoja istuessani. Olen huomannut, että otettuani käyttöön Salli-satulatuolin, selkäkivut ovat vähentyneet huomattavasti! Uskon tämän johtuvan siitä, että istuma-asento on automaattisesti hyvä, eikä ryhti pääse lysähtämään työpäivän aikana.

Jonna Mäkinen
Kokkola

Koulun johtaja

Salli-tuolien käyttö koulussamme alkoi vuonna 2007. Olin samana vuonna selkäni takia kuntoutuksessa ja siellä suositeltiin satulatuolin käyttöä. Classic-malliset tuolit tilattiin kaikille opettajillemme. Vähän myöhemmin tilasimme vielä kaksi tuolia lisää ja silloin halusin vaihtaa oman tuolini Swing-malliseksi.

Olen ollut todella tyytyväinen tuoliin. Keinumekanismin takia selkää täytyy pitää automaattisesti tukevassa asennossa. Käytän opettajan työssäni satulatuolia luokassa paljon. Sillä on helppo liikkua pulpettien välissä ja kun olen oppilaan pulpetin vieressä, on asento ja korkeus selälleni oikea. Ilman satulatuolia on aina hankalaa kumartua oppilaan pulpetin ääreen alaselän ongelmien vuoksi. Tuoliin tottuminen vei vähän aikaa, mutta pian huomasin käyttäväni sitä yhä enemmän. Nyt ”rullaa” hyvin!

Pirjo Laakso
Kauhajoki

Päiväkoti

Testasimme Punahilkan Päiväkodissa Joensuussa kolmea Sallin satulatuolimallia 28.10.2011–24.4.2012. Testatut mallit olivat Salli Professional, Salli Twin ja Salli Swing. Kaikki mallit olivat istuimeltaan kaksiosaisia ja varustettu 65 millin soft-pyörillä ja lyhyellä kaasujousella. Tuoleja käytettiin päivittäin koko testin ajan lasten parissa työskenneltäessä. Testin tarkoituksena oli selvittää kuinka hyvin Sallin satulatuolit soveltuvat päiväkotiympäristöön, aiheuttavatko ne vaaratilanteita ja miten tuolit tulisi varustella käyttö huomioon ottaen.

Käyttäjät olivat tyytyväisiä tuoleihin ja katsoivat niiden sopivan erinomaisesti päiväkotiympäristöön. Parhaaksi malleista koettiin liikettä myötäilevä Salli Swing. Punahilkan päiväkodissa on ollut käytössä kymmenen vuoden ajan myös Sallin Multiadjuster-tuoleja, joissa istuimen leveyttä voi säätää. Testin aikana ei ilmennyt minkäänlaisia vaaratilanteita Salli-tuoleihin liittyen, kuten ei ole ilmennyt kymmenen vuoden aiemman käytönkään aikana.

Testin perusteella parhaiten ympäristöön soveltuvaksi satulatuoliksi voidaan katsoa Salli Swing, lyhyellä kaasujousella ja normaalia suuremmilla, halkaisijaltaan 75 millin pyörillä. Suuret pyörät helpottavat liikkumista ja entisestään parantavat turvallisuutta ympäristössä, jossa tuoleilla liikutaan paljon ja lattialla saattaa olla hiekkaa, kankaan paloja, kynnyksiä tai muita esteitä. Halkaisijaltaan 65 milliä pienemmät pyörät, erityisesti lokasuojalla varustettuna, eivät todennäköisesti soveltuisi päiväkotikäyttöön.

Punahilkan päiväkoti
Joensuu