Salli Swing Satulatuoli & Salli Small Desk

Terveyttä ja tuottavuutta icon Terveyttä ja tuottavuutta
Keinuva satulatuoli icon Keinuva satulatuoli
Säädettävä työpöytä icon Säädettävä työpöytä
Ale!

Katso toimituskulut »

Tuotteen kuvaus

Keinuva satulatuoli ja korkeussäädettävä työpöytä on paras, ja mukavin, ratkaisu työpisteeseen! Tämä dynaaminen duo on sijoitus terveyteen ja tuottavuuteen – kokeile itse millainen vaikutus ergonomisilla kalusteilla on työpäivän kulkuun!

Antaa suositusten puhua puolestaan, näin Timo Heikkinen Apecilta Kuopiosta: Olemme hyvin tyytyväisiä satulatuolin ja säädettävän pöydän yhdistelmään. Hyvä asento vaikuttaa myös vireystasoon, iltapäivälläkään ei väsytä kun hyvässä asennossa on helppo hengittää ja aivot saavat happea.

Salli Swing Satulatuoli

Salli Swingin kaksiosainen keinuva istuin tukee asentoa ja mahdollistaa sekä vapaan liikkumisen tuolilla että hyvän asennon koko päiväksi. Keinumekanismi vauhdittaa nestekiertoa ja lisää liikettä päivään helpolla ja hauskalla tavalla, virkistäen niin kehoa kuin mieltä. Hyvässä asennossa hengitys virtaa vapaasti eikä väsymys pääse iskemään. Salli Swingin istuimen ainutlaatuinen anatominen muotoilu antaa tarpeeksi tilaa reisille ja genitaalialueelle. Istuin on verhoiltu kestävällä valkoisella keinonahalla.

Valitse tuolin kaasujousen pituus ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Salli Small Desk

Kaasujousella korkeussäädettävä työpöytä sopii sekä istuen että seisten työskentelyyn – työskentelystä tulee helppoa ja ergonominen asento edistää terveyttä. Pöydän ainutlaatuinen mahakolo antaa tukea ylävartalolle ja käsille ja mahdollistaa ryhdikkään ylävartalon asennon. Pöytälevyn koko on näppärät 75 x 60 x 1,6 cm, joten se sopii monenlaisiin tiloihin, niin töissä kuin kotona.

Tuotepaketin paino on 40 kg. Sijoituksesi hyvinvointiin on kestävää laatua: tuolin takuu on 10 vuotta ja pöydän kaksi vuotta.

Kampanja on voimassa 31.3.2024 asti, tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

895,00  Myös osamaksulla, alk. vain 50 € / kk sis. alv

Alin hinta 30 päivää ennen alennusta: 1 294,00  Myös osamaksulla, alk. vain 50 € / kk

Tuote on saatavilla

 €
Toimitus: 7-14 päivää30 päivän ilmainen palautusoikeus
Paytrail payment methods