Palkittu venäläisohjaaja Nikita Mikhalkov valitsi Sallin

10.12.2020

Salli Satulatuolit sopivat moneen tehtävään ja ammattiin, myös elokuvien ohjaamiseen. Valmistuuko seuraava venäläinen menestysteos Sallilla istuen?

Nikita Mikhalkov (s. 1945) on Venäjän tunnetuin elossa oleva elokuvaohjaaja. Hän voitti  parhaan ulkomaisen elokuvan Oscarin vuonna 1995 elokuvallaan Auringon polttamat. Nyt hän on myös omien toiveidensa mukaan räätälöidyn erikois-Sallin omistaja.

Mikhalkovin Salli SwingFitissä on selkäpuolella venyttelytuki, joka mahdollistaa sekä vartalo venyttämisen että rintakehän avaamisen ja syvään hengittämisen tuolista nousematta. Tuolin sivuilla on liikuteltavat, taskuilla varustetut Allround-tuet, jotta kaikki tarpeellinen olisi aina käden ulottuvilla. Taskut on suunnitellut Mikhalkovin ystävä Vladimir Telegin, joka kävi hakemassa valmiin tuolin viime kesänä Rautalammilta Sallin tehtaalta. Sallin verhoilijat Raul Tihaste ja Riitta Kosunen toteuttivat taskut Teleginin ohjeiden mukaan.

Tuolin muotoilu ja ryhdikäs istuma-asento pitävät energiatason korkeana ja auttavat keskittymään olennaiseen, eikä epämukava istuminen häiritse työntekoa. Tämä on paras ratkaisu elokuvaohjaajalle, jonka täytyy istua pitkiä aikoja. Kuvaukset kestävät päiviä, ja päivät ovat pitkiä. Salli Satulatuoli auttaa ehkäisemään monia ongelmia, joita tavallisella tuolilla pitkään istuminen voi aiheuttaa.

Salli Satulatuoleja Venäjällä myyvät pietarilaiset jälleenmyyjämme Stomshop ja Uni.Form Limited Liability Company.

Lisätietoja: Axana Zalibekova, axana(at)salli.com, 044 976 5563
Kuvat: Vladimir Telegin