Ergorest

Réduit la charge exercée sur les mains et le haut du corps.

Voir les frais de livraison »

Fiche produit

Recommandé pour les dentistes et les médecins.Idéal aussi pour la rééducation des épaules. Le bras du support est de couleur métal, les supports eux-mêmes sont toujours noirs.

Video: Salli supports de bras

729,00  Payez aussi en mensualité, à partir seulement de : 50 € par mois tva comprise

Le produit est disponible

 €
Livraison : 7 à 14 jours ouvrables30 jours de retour gratuit
Catégorie :
Paytrail payment methods

Recommandations

Tannlege

Jeg har hatt Salli siden 2005, men av en eller annen grunn begynte jeg å bruke en annen stol og ryggen begynte å verke. Jeg ble stiv og følte meg som en gammel kvinne. Massasje hjalp ikke. Jeg begynte å bruke min gamle Salli igjen, og problemene mine forsvant. Jeg trodde problemene skyldtes min nye pasientstol, men det var ganske enkelt min stol.

Carin Martin
Karlstad, Sverige


Jeg kjøpte to Salli SwingFits med Allround-armlener i fjor. Både jeg og resepsjonisten min er veldig fornøyd med denne stolen, fordi den gir så mye variasjon. Jeg bruker armlenet foran eller bak meg når jeg snakker med pasientene og som sidestøtte når jeg jobber i pasientens munn. Jeg kan virkelig anbefale denne kombinasjonen til andre.

Peter Danielsson
Karlskrona, Sverige


Et stort antall av mine ansatte – tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer – på mitt tannlegekontor, har hatt ryggplager på jobben. Vi har kjøpt inn et antall Salli-seter i løpet av årene (flere og flere ansatte etterspør disse fremfor ledige tannlegestoler) og disse har gitt de ansatte muligheten til å jobbe gjennom skiftene sine uten smerter; fornøyde ansatte = god gruppemoral! Anbefaler disse stolene på det høyeste til enhver som har ryggproblemer!

Dr Nicholas Baveas
Australia


Jeg kjøpte min Salli Swingfit 4 år etter fullført tannlegeutdanning fordi jeg hadde ryggplager i øvre og nedre rygg og kunne kjenne at holdningen min var dårlig på jobb. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte stolen før for å forhindre at disse plagene kom i det hele tatt! Det er en veldig behagelig stol av høy kvalitet. Etter kjøpet av stolen har jeg også gått gravid og jeg tenker at det å jobbe og å være gravid ville ha vært dobbelt så ukomfortabelt dersom jeg ikke hadde denne stolen. Jeg har fått jobbe nesten helt til permisjonen uten noen problemer. Jeg anbefaler Salli-produktene på det høyeste.

Jadana
Australia


Jeg har en dårlig ryggrad; 14 15 cervikal spondylitt. Jeg hadde mange problemer, akkurat som du ville tenke deg, og vurderte mine alternativer. Brukte Bambach-stolen, en veldig godt bygd stol, men svært tungvint og tung. Jeg kjøpte en Salli, den beste versjonen i 2012 og har sagt farvel til ryggplager i nedre rygg. Denne nye som jeg akkurat har kjøpt har de nye hjulene og er en godbit å bruke. Jeg skal bestille de nye hjulene til den gamle stolen også. Anbefales på det høyeste til alle som jobber som tannlegeteknikere.

Gaurav Grewal
Australia


Jeg valgte Salli fordi det er den beste stolen som gjør at jeg sitter med en oppreist holdning når jeg jobber. Spesielt når jeg jobber med et 5a mikroskop. Det var veldig lett å begynne å bruke en Salli og jeg anbefaler den til alle mine kollegaer

Dr. Silvi, tannlege
Israel


Problemer med låsninger og kink i rygg/nakke. Har blitt så og si fraværende etter att jeg begynte bruke Salli Swing.

Kvinnlig tannlege
Tønsberg


Jeg har brukt Salli stolen i ett år, tidligere hadde jeg en annen sadelstol. Jeg har skoliose og skjev korsrygg. Etter å ha brukt Salli har jeg fått mindre smerter i korsryggen når jeg har lange arbeidsdager.

Tannlege
Norge


Etter å ha praktisert innen dental i 20 år, begynte min rygg å bli vond. Jeg har tidligere prøvd sadelstoler. Disse ga meg litt avlastning fikk jeg ikke noen god sittestilling på disse. Etter litt leting fant jeg den perfekte stolen – en Salli stol. Først så jeg på muligheten for å importere denne direkte fra Europa, men Fairway hjelp meg med dette. Det delte setet er unikt for Salli Sadelstoler og gjør at jeg kan sitte i timesvis i en komfortabel stilling. Vi startet med 2 stoler for 10 måneder siden, nå har vi 4.

Dr Lan Tran, Dream Dental
Holland Park, Australia


Før jeg begynte å bruke Salli, hadde jeg korsryggproblemer fordi vanlige stoler ikke er egnet eller støttende. Jeg begynte å bruke Salli salstol i 2009, og har aldri sett meg tilbake. Slutt på alle rygg- og skulderproblemer.

Mr G. Laker, Ladhope Vale Dental Practice
Galashiels, Storbritannien


Jeg har brukt Salli salstol i mange år, og den gir meg bedre arbeidsstilling og mindre trøtthet i rygg og bein. I tillegg lar stolen brukeren forflytte seg enkelt og fritt rundt pasienten.

Dr Pierre Henrio, Tannlegeklinikk SCM Apolline
Sainte-Hermine, Frankrike

Tannpleier

Jeg har brukt Salli salstol i mer enn 20 år. Derfor har jeg vært i stand til å praktisere tannhygieneyrket i mer enn 32 år. Dette har uten tvil vært et av de beste kjøpene jeg noensinne har gjort. Takk for at dere har utviklet dette fantastiske produktet. Bare synd at ikke flere investerer i å ta vare på sine kropper, noe som gir bedre ergonomi i yrket og lengre karrierer.

Registrert tannpleier
Palm Harbor, USA


Jeg har hatt Salli “ridesal-sessel” i flere år. Veldig fornøyd, siden det gir meg en god holdning. Har hatt en del problemer med nakke, skuldre og venstre arm. Vi kom til den konklusjon at jeg skulle prøve å få armlene til min allerede eksisterende sessel. Den kom og jeg fikk den montert. Parallelt gikk jeg til fysioterapeut for plagene mine.

Jeg brukte litt tid på å venne meg til å kunne “legge fra meg armen” på armlenet. Det gikk egentlig ganske fort og jeg ble super-gla’ i armlenet mitt. Kjente allerede forskjell i nakke og skuldre.

Gikk tilbake til fysioterapeuten min som kunne bekrefte det jeg allerede “visste”: Jeg var blitt mye bedre og har siden ikke hatt behov for fysioterapi.

Jeg vil anbefale sterkt andre, som sliter med nakke, skuldre og armer: Kjøp armlene til sesselen din!

Janne Bekkeseth, Rødberg tannklinikk
Buskerud, Norge


Jeg er virkelig begeistret for min Salli Classic, som jeg kjøpte ca. 10 år etter en ryggoperasjon. Jeg har vært tannpleier i 29 år, og jeg mener virkelig at Salli salstol lar meg fortsette min lange karrière. I de første 19 årene hadde jeg forferdelig holdning og nakkesmerter. Nå sitter jeg riktig og kan også nå pasientens munn bedre siden jeg sitter høyere. Jeg tar “salen” min med til hvert eneste tannlegekontor! Det har reddet karrièren min, for ikke å glemme ryggen og nakken!

Jeg er også dressurrytter, og jeg må si at Salli salstol virkelig setter meg i riktig dressurstilling. Det begeistrer meg at jeg kan perfeksjonere dressurstillingen mens jeg arbeider med tenner!

Renee’ Sclafani
Tierra Verde, Florida, USA

Fysioterapeut

Ved at sidde på en sadelstol som Salli-stolen undgår jeg belastningsproblemer mellem skulderbladene, korsryggen og Gamnacke. Jeg føler, at jeg får en god holdning i kroppen, da stolen er designet som den er. Med det ergonomisk designede sæde i to dele kan bækkenet være lidt fremad som ved stående, hvilket betyder, at min ryg bevarer sin naturlige krumning og hovedet er i en lige linje med ryg, hofte og hæl. Med andre ord, ligesom en ergonomisk arbejdsstol burde være.

Lotta Fallenius, Fysioterapeut i arbejdsliv
SverigeFurther information: OMT Physiotherapist Nina Saarikivi / INTO Terveys


Jeg havde mulighed for at teste Salli Swing ved Fysioterapidagene i Göteborg. Jeg troede, at jeg allerede sad korrekt, men fordi jeg sidder så meget i mit arbejde, var jeg klar til at forsøge at skifte min kontorstol ud med en Swing. Jeg plejede at bruge en 12 år gammel traditionel kontorstol, der havde en masse justeringer, der sørger for at man sidder ergonomisk korrekt og godt, men jeg lever ikke altid som jeg prædiker, som fysioterapeut. Jeg sad ofte i en dårlig stilling, hvilket resulterede i en træt lænd og som påvirkede velfærden af hele min krop. Nu, hvor jeg bruger Salli Swing synes jeg, at jeg er mere aktiv, mens jeg sidder. Der var en vis periode med tilpasning i starten, men nu føles det fint. Min ryg føles bedre og jeg er begyndt at bruge mit højde-justerbare bord mere og arbejder endda stående til tider. Jeg varierer mellem siddende og stående stillinger, takket være den nye stol.

Jeg kan virkelig anbefale denne stol.

Fysioterapeut
Linköping, Sverige

Osteopat

Nogle af mine patienter har hoved-, nakke- og rygsmerter, der i mange tilfælde skyldes, at de sidder meget ned. Længerevarende statisk belastning anstrenger rygraden, rygmusklerne og leddene. Disse væv overbelastes, mister deres spændstighed og bevirker en forkert kropsholdning. Hvis man sidder ned lang tid ad gangen i en usund kropsstilling, belastes også åndedrætssystemet, andre indre organer, blodomløbet og lymfesystemerne.

Det er vigtigt, at vi er bevidste om, hvordan vi sidder, og gør det så dynamisk som muligt. Hæve-sænke-borde stimulerer en dynamisk kropspositur, da de også gør det muligt at stå op og justere bordhøjden i løbet af dagen. I min søgning efter løsninger, der fremmer en korrekt og optimal siddeposition, fandt jeg ud af, at en sadelstol er en af de mest effektive løsninger.

Sadelstolen fordeler belastningen mellem ryg, hofter og ben. Ved at bruge denne type stol i den korrekte siddehøjde hjælper vi kroppen med at bevare rygradens fysiologiske kurve og holde ryg-, hofte- og benmusklerne aktive. Visse typer sadelstole har et justerbart mellemrum mellem de to siddepuder, hvilket er vigtigt for mandens kønsanatomi. Det er desuden muligt at tilpasse stolen efter smalle eller brede hofter samt haleben.

Den overordnede virkning er også særdeles gavnlig, da en korrekt kropsholdning forbedrer vejrtrækning, afslapper muskler og mellemgulv samt hjælper med at komme andre sygdomme/lidelser, der skyldes en unaturlig siddepositur, til livs. Alle disse fordele kombineres i de ergonomiske Salli-stole.

Žilvinas Kasteckas, M.D., D.O.
Litauen

Optiker

Nu har jeg haft mulighed for at bruge en Salli-sadelstol i mere end 5 måneder. Mine erfaringer har været meget positive. Faktisk har jeg ikke fundet noget negativt. Jeg har brugt Salli MultiAdjuster, der har det breddejusterbare sæde.

Jeg har været optiker i mere end 20 år nu og jeg har siddet på mange slags stole. Nogle har haft ryglæn og endda armlæn. Sæderne og ryglænene har som regel været justérbare til en vis grad. En optikers daglige arbejde omfatter øjenundersøgelser og tilpasning af kontaktlinser. Det betyder, at jeg sidder foran et bord eller bag et mikroskop, når jeg arbejder. Jeg sidder ikke ned uafbrudt men på daglig basis sidder jeg ned i 20-30 minutter af gangen ca. 8-14 gange om dagen. Når jeg foretager en øjenundersøgelse, kan jeg ikke sidde stille, da jeg er nødt til at kunne flytte mig rundt foran patienten. Problemer med lænden, smerter, træthed, følelsesløshed og problemer med kredsløbet i benene har generet mig tidligere.

Nu ved jeg, hvor let og ubesværet det er at sidde på en ordentlig stol. Efter at have brugt min Salli-stol har jeg ikke haft nogle rygproblemer eller følelsesløshed i benene. Stolen bevæger sig let rundt men er alligevel meget robust at sidde på. Stolen er ikke ustabil eller vakkelvorn. Jeg får ikke den følelsesløse, prikkende fornemmelse i mine ben længere og siddestillingen er afslappet.

Jeg har ret korte ben men Salli-stolen kan justeres lavt nok. Det er godt at sidde på en Salli. Min holdning forbliver god og det er nemt at bevæge mig rundt. Det er den bedste arbejdsstol, jeg nogensinde har siddet på.

Marjo Jormanainen
Joensuu, Finland

Konsulterende neurokirurg

For omkring 2 år siden testede vi for første gang den ergonomiske stol Salli MultiAdjuster til kirurger. Vi blev gennem samarbejdet om vores projekt med en lokal Salli-forhandler opmærksomme på forbedringen af ergonomien på operationsstuen. Især i feltet neurokirurgi er en ergonomisk siddestilling af stor betydning idet mange af de kirurgiske procedurer varer i flere timer.

Efter omfattende afprøvninger af MultiAdjuster-stolen for kirurger har vi fundet den ergonomiske siddestilling, sammen med en lændestøtte, meget nyttig, og særligt under operationer hvor patienten er i en halvsiddende stilling. I denne stilling er kirurgen nødt til at arbejde med strakte arme samt at læne sig tilbage for at kunne arbejde på fossa cranii pesterior. At sidde på den ergonomiske MultiAdjuster-stol tvinger neurokirurgen til at holde en ret kropsholdning og holder derved belastningen af lænden på et minimum.

I første omgang var flere af mine kolleger skeptiske mod at bruge denne stol på grund af dens usædvanlige sadelform. Men efter at have afprøvet den blev det meget tydeligt, at der er en stor fordel ved at bruge denne ergonomiske stol til lange procedurer og vores afdeling bestilte flere stole. Den viste sig at være meget praktisk i forhold til ændring af sædets højde og hældning.

Min personlige mening er, at MultiAdjuster-stolen til kirurger i løbet af længere tid reducerer belastningen af en neurokirurgs ryg. Siden jeg er begyndt at bruge Salli MultiAdjuster-stolen, er jeg ikke gået tilbage til at bruge de traditionelle stole af barstoletypen. For mig personligt er sadelstolen, især med en lændestøtte, en af markedets bedste ergonomiske stole til operationsstuen.

Dr Guenther C. Feigl, MD, Neurokirurgisk afdeling Tübingen Universitetshospital
Tyskland