Salli-konsepti

Istuma-asento vaikuttaa suuresti hyvinvointiimme. Salli-konseptin avulla sekä aineenvaihdunta, verenkierto että nestekierto toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Istu kaksiosaisella, keinuvalla satulatuolilla
  • Käytä säädettävää pöytää, jonka ääressä voit työskennellä myös seisten
  • Liiku päivän aikana: kurottele ja rullaile tuolilla, kävele puheluiden aikana, nosta sykettä taukojumpalla muutaman kerran päivässä
  • Käytä väljiä ja puristamattomia vaatteita

Salli SwingFit on kaksiosainen, keinuva satulatuoli leveyssäädölläosta tästä!

Kaupasta myös myös muut Salli Satulatuolit kätevästi.

 

Terveyttä ja energiaa

Innovatiivinen kehittämistyömme jo vuodesta 1990 lähtien on vienyt meidät pisimmälle kohti ymmärrystä hyvän istumaterveyden saavuttamisesta. Konseptimme perustuu tieteeseen ja lääketieteeseen ja käsittää kaiken oleellisen tiedon istumafysiologiasta. Autamme sinua ylläpitämään terveyttä ammateissa, joissa työtä tehdään istuen.

Näillä ohjeilla vältät huonosta asennosta johtuvat istumaperäiset vaivat, useimmat tuki- ja liikuntaelinsairaudet ja väsymyksen. Pysyt terveenä, energisenä ja tuottavana.

  1. Tiedosta korkealaatuisen istumaympäristön tarjoamat mahdollisuudet: käytä kaksiosaisia tuolimalleja, joiden istuin myötäilee liikkeitäsi, säädettävää pöytää, lisävarusteita ja laadukkaita korkeussäädettäviä monitoreja
  2. Motivoi itsesi oppimaan ja säätämään kalusteet optimaalisella tavalla
  3. Käytä väljiä vaatteita, jotka eivät purista pehmytkudoksia ja häiritse verenkiertoa
  4. Liiku tarpeeksi usein päivän aikana, jotta aivosi pysyvät virkeinä, saat energiaa ja verenkierto vilkastuu