Kannattavuus

Selkävaivat ovat yleisin sairauslomien syy. Ne voi välttää sijoittamalla ergonomiseen kaksiosaiseen satulatuoliin.

  • sairauspoissaolot vähenevät
  • sijoitus terveeseen tulevaisuuteen
  • 10 vuoden takuu

Pitkä takuu

Aito Salli® satulatuoli ei ole markkinoiden edullisin valinta, mutta sijoitus varmistaa asiakastyytyväisyyden kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Tuotteen kymmenen vuoden takuuaika on vain alku pitkäikäiselle kumppanuudelle.

Salli maksaa kolmen sairauslomapäivän verran

Sairauspoissaolopäivät maksavat työnantajalle kolmessa päivässä Sallin hinnan. Selkäperäisen ongelman ei kannata antaa edes syntyä, sillä parantuminen maksaa enemmän kuin ennaltaehkäisy. Oikean työasennon omaksuminen jo työuran alkupuolella edesauttaa Sallin tavoitteen saavuttamista: haluamme asiakkaidemme jäävän eläkkeelle terveinä.

Terveen selän lisäksi tarjoilemme samaan hintaan yhdeksän muuta terveysvaikutusta!

Virtaa vielä työpäivän jälkeen

Työpäivän jälkeen haluat lähteä virkeänä harrastamaan, mukaan lasten leikkeihin tai reippailemaan koiran kanssa luontoon, et kaatua väsyneenä sohvalle selaamaan tv-kanavia.

Tämä onnistuu, kun työpäivän aikana annat kehosi ojentua kumartuneesta asennosta rentoon, hyväryhtiseen asentoon. Lonkka- ja polvikulmien loiventuessa koko kehon nestekierto pääsee toimimaan esteettömästi. Vireystasosi paranee ja hengittäminen syvenee, kun kumartuneen ylävartalon paino ei paina hengityselimiä. Tuolisi liikettä aktivoiva mekanismi liikuttaa sinua koko työpäivän ajan. Aktivoidut vaikka et urheile.

Kallis kertainvestointi?

Kahviosta päivittäin hakemasi mukillinen kahvia tulee päivähinnaltaan kalliimmaksi kuin tuoli, kun lasket että olet hankkimassa itsellesi työkaveria kymmeniksi vuosiksi. Viisas työnantaja seuraa työtehon kasvua ja sairauspoissaolojen vähenemistä ja tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden istua kuten jokainen toivoo istuvansa, aktiivisesti rentoutuen.