Kannattavuus

Aito Salli® satulatuoli ei ole markkinoiden edullisin valinta, mutta sijoitus aitoon Salliin varmistaa asiakastyytyväisyyden kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Tuotteen kymmenen vuoden takuuaika on vain alku pitkäikäiselle kumppanuudelle.

Sairauspoissaolopäivät maksavat työnantajalle kolmessa päivässä Sallin hinnan. Selkäperäisen ongelman ei kannata antaa edes syntyä, sillä parantuminen maksaa enemmän kuin ennaltaehkäisy. Oikean työasennon omaksuminen jo työuran alkupuolella, juuri koulusta tai yliopistosta valmistuneena, varmistaa sen tavoitteen, johon Sallilla pyritään – haluamme että asiakkaamme jäävät eläkkeelle terveinä. Ja terveen selän lisäksi tarjoilemme samaan hintaan yhdeksän muuta terveysvaikutusta!

Millaisen elämän haluat itsellesi ja millaisella päivittäisellä panoksella?

Kahdeksantuntisen työpäivän jälkeen haluat lähteä virkeänä harrastuksiin, lapsen mukaan jalkapallokentän reunalle, sulkapalloa pelaamaan, reippailemaan koiran kanssa luontoon – et halua vain kaatua väsyneenä sohvalle pohtimaan jaksatko nousta hakemaan kaukosäätimen. Tämä on mahdollista, kun työpäivän aikana annat kehosi ojentua kumartuneesta työasennosta rentoon, hyväryhtiseen asentoon. Lantio- ja polvikulmien loiventuessa koko kehon nestekierto pääsee toimimaan esteettömästi. Vireystasosi paranee ja hengittäminen syvenee, kun kumartuneen ylävartalon paino ei paina hengityselimiä. Tuolisi liikettä aktivoiva mekanismi liikuttaa sinua koko työpäivän ajan, mutta hellävaraisen tehokkaasti, ilman että koet väsymystä. Aktivoidut vaikka et urheile.

Kallis kertainvestointi? Kahviosta päivittäin hakemasi pahvimukillinen kahvia tulee päivähinnaltaan kalliimmaksi kuin tuoli, kun lasket että olet hankkimassa itsellesi työkaveria kymmeniksi vuosiksi. Viisas työnantaja seuraa työtehon kasvua ja sairauspoissaolojen vähenemistä ja tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden istua niin kuin jokainen meistä toivoo istuvansa, aktiivisesti rentoutuen.