Sallin arvot

Käyttäjäystävällisyys ja hyöty

Yritys tähtää kaikessa toiminnassaan siihen, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja että he välittäisivät tietoa oppimastaan istumishyvinvoinnista eteenpäin. Asiakkaat arvostavat lämminhenkistä palvelua, yksilöllistä käytön opastusta, asiakastukea ja luotettavuutta. Tuotteen käytöstä on myös selvää hyötyä niin työterveyden kuin taloudenkin kannalta katsottuna.

Henkilökunnan hyvinvointi

Henkilökunnan hyvinvointi heijastuu kaikkialle yrityksen toimintaan. Yritys vaalii kehittynyttä vuorovaikutusta, tasa-arvoa, monipuolista hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Henkilökunta saa monipuolisen Iloisen ja Tehokkaan Työterveyden Edistämisohjelma ITTEn edut, ohjelmassa määritellään yrityksen tarjoamat monet terveyttä edistävät edut.

Taloudellisesti läpinäkyvä ja terve liiketoiminta

Vain kannattava yritys voi kehittää toimintaansa asiakkaan eduksi ja olla hyvä työnantaja. Yrityksen henkilökunta tietää kaikki tärkeät yrityksen sisäiset asiat. Yrityksen kannattavuus perustuu ammattitaitoiseen henkilöstöön, hyviin asiakaspalautteisiin, jatkuvaan tuotekehitykseen ja innovatiiviseen ja rohkeaan kehittämiseen sekä kustannusten minimointiin. Kannattavassa yrityksessä jokaisen työntekijän työpanos on merkittävä.

Kestävän kehityksen pohjalta toimiminen

Yrityksen arvoihin kuuluu toimia kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.