Terveydenhuolto

Ergonominen ja terveellinen istuma-asento saavutetaan parhaiten anatomisesti muotoillulla, kaksiosaisella satulatuolilla. Sallilla istuessasi alaselkään muodostuu automaattisesti notko, mikä vähentää välilevyihin kohdistuvaa painetta. Tuolin keskirako mahdollistaa hyvän asennon myös pitkien operaatioiden aikana, kun epämukava paine genitaalialueella ei pakota pyöristämään selkää.

Satulatuolilla istuen voi liikkua lähes yhtä vapaasti kuin seisten, eikä selkänoja ole tiellä istuuduttaessa ja tuolilta noustessa. Potilaan ympärillä liikkuminen ja tavaroiden kurotteleminen on helppoa. Erilliselle työpöydän tuolille ei ole tarvetta, koska Sallilla on niin niin helppo ja nopea liikkua. Lisävarusteet parantavat ergonomiaa entisestään leikkaussalissa, ultraäänessä ja näytteenotossa.

Elbow Rest on hyvä apu, kun tarvitaan tukea käsivarsille. Ihanteellinen leikkaussalihoitajille, laboratorioon ja röntgeniin.

Ergorest-käsituki on saatavilla selkänojan kanssa tai ilman sitä. Erittäin hyvä laboratorioissa ja ultraäänessä.

Salli Expertin kaksiosainen istuin mahdollistaa hyvän asennon myös pitkien operaatioiden aikana. Korkeus säädettävissä sekä käsikahvalla että jalkasäädöllä.

Top & Bottomin avulla tuolin korkeutta voi säätää hygieenisesti, koskematta käsin säätökahvaan.

Fysiatrian erikoislääkäri Kristiina Kokkonen, INTO Terveys

Fysiatrian erikoislääkäri Kristiina Kokkonen, INTO Terveys

OMT fysioterapeutti Nina Saarikivi, INTO Terveys

Fysioterapeutti Heli Onikki, Erottajan Hierojakoulu