Avoimet työpaikat

23.3.2021 AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Haemme avainasiakaspäällikkö Itä- ja Pohjois-Suomen alueelle. Työ on toistaiseksi jatkuva kokoaikatyö ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tärkein tehtäväsi on vastuualueesi myynnin kehittäminen ja kasvattaminen. Tämä tapahtuu pääasiassa uusia jälleenmyyjiä rekrytoimalla ja kouluttamalla sekä heidän myyntiään tukemalla. Pidät myös yhteyttä erilaisiin työterveysasiantuntijoihin ja osallistut messuille yhdessä Salli-tiimin kanssa.

Edellytämme kaupallisen ja/tai terveysalan loppututkintoa, hyvää englannin kielen taitoa, kiinnostusta hyvinvointiin ja terveyteen, hyviä vuorovaikutustaitoja, rohkeaa, itsenäistä ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen, motivoivan ja itsenäisen tehtävän, Sallin oman työhyvinvointiohjelman ja koko Salli-tiimin tuen. Työtä tehdään etätyönä vastuualueelta käsin, joten asut ehkä Jyväskylässä, Kuopiossa tai Mikkelissä. Yrityksen päätoimipiste on Rautalammilla.

Hakemukset palkkatoiveineen ja työhistoria- ja koulutustietoineen osoitteeseen antti@salli.com. Työtehtävää koskevat tiedustelut vain sähköpostilla.

 

15.3.2021 MYYNTIASSISTENTTI

Haemme myyntiosastollemme Rautalammille myyntiassistenttia. Tarjoamme monipuolista ja mukavaa asiakaspalvelutyötä kotimaan- ja vientikaupan piirissä.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta, vientikaupan kokemus on plussaa. Englannin kielen taito on välttämätön, muut kielet eduksi. Sinulla on hyvä stressinsietokyky ja it-taidot, olet ulospäin suuntautunut ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Voimme auttaa asunnon järjestämisessä ja ehkä harkita myös etätyöskentelyä.

Lisätietoja: Anja-Riitta Saarinen, myyntipäällikkö, p. 050 3120 851
Hakemukset: anjis(at)salli.comantti(at)salli.com

 

19.11.2020 JOHDON ASSISTENTTI

Palvelukseen halutaan monitaitoinen assistentti erittäin mielenkiintoiseen paikkaan.

Töihin sisältyy pääasiassa Sahalan Kartanon innovatiivisen ja kehityskeskeisen toimitusjohtajan assistentin hyvin monipuolisia töitä ja pienenä osana työajasta myös Sahala Herbsin / Sahala Healthin, eli yrttituotteiden ja terveysmatkailutuotteiden ja ryhmävierailujen myyntiä. Töinä on virkistävän monipuolisesti monitoimikartanon managementin eri tehtäviä hankintakilpailuista markkinointikampanjoihin ja kesätyöntekijäryhmien työnjohdosta kustannuslaskentaan ja tilastojen tekemiseen.

Työssä on myös terveystuotesuunnitteluun osallistumista ja jos osaamista ja kiinnostusta riittää, myöhemmin myös asiakasryhmien ohjausta.

Hakijalta edellytetään maisterin (harkiten ehkä vahvaa AMK) loppututkintoa, nopeaa oppimiskykyä, hyvää ainakin englannin kielen taitoa, hyviä digilaitteiden käyttötaitoja, asiakaspalveluosaamista, terveystietoisuutta ja kiinnostusta sen lisäämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja kansainvälisyystaitoja. Kansainvälinen työkokemus on vahva etu.

Työ on toistaiseksi jatkuva kokoaikatyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpaikkana on kaunis, kehittynyt ja rauhallinen Sahalan kartano Rautalammilla, jossa monipuolisen maatilan ja terveysyritysten lisäksi toimii myös istumaergonomian erikoisyritys Salli Systems, joka vie yli 50 maahan.

Tarjoamme erittäin monipuolisen, mielenkiintoisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn, huippuluokan työpiste-ergonomian, oman työhuoneen, työhön liittyviä koulutus- ja matkustusmahdollisuuksia ja kansainvälistä kokemusta. Lisäksi tarjoamme hyvin monipuolisen työterveysohjelman (mm. lisäravinteet ja terveyslounaan luontaisetuna) sekä erittäin mukavan työtiimiin (20 hlö) tuen.

Rautalampi ja sen lähiympäristö on mukava ja toimiva asuinympäristö, josta on rautatieasema 20 km:n päässä, kuusi kaupunkia (260 000 asukasta) ja kaksi lentokenttää tunnin ajon sisällä ja paljon harrastusmahdollisuuksia. Työntekijälle on tarjolla heti yksi edullinen asumismahdollisuus lähietäisyydellä siistissä yhteisötalossa, josta käsin voi suunnitella muunlaista asumista myöhemmin.

Palkkaan (2000–3000 €) vaikuttaa aikaisempi kokemus, tulokset ja koulutuksen taso.

Lähetäthän kyselysi tai hakemuksesi palkkatoivomuksineen pikaisesti sähköpostilla agr. tj, Veli-Jussi Jalkanen, vessi(at)salli.com.

Jos yhtiössämme ei ole avoimia työpaikkoja, voit täyttää alla olevan avoimen hakemuksen.

Avoin työhakemus

Yhteystiedot

  • (Peruskoulutus, tutkinnot ja kurssit, kielitaito, it-osaaminen jne.)
  • Yhteystietosi tallennetaan Salli Systemsin markkinointirekisteriin, ja voit jatkossa saada meiltä markkinointiviestejä. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.