Näin huolehdit Sallista

Nahka

Älä koskaan sijoita nahkahuonekalua suoraan auringonvaloon tai 30 cm lähemmäksi patteria. Imuroi usein pehmeällä suuttimella ja puhdista tarvittaessa esimerkiksi käsituet. Kostuta vesiliukoiset tahrat ja kuivaa paperipyyhkeellä.

Jos tahra ei lähde, älä koskaan kokeile siihen voimakkaita liuottimia tai kemikaaleja. Voit puhdistaa koko tuolin Elmo-puhdistusvaahdolla ja sienellä. Vaahdota tuolin nahkaverhoilu, anna aineen vaikuttaa jonkin aikaa ja pyyhi pois. Puhdistukseen soveltuvat myös verhoilunahalle tai ratsastustarvikkeille tarkoitetut hoitoaineet.

Ole varovainen vaalealla nahalla verhoillun tuolin kanssa, sillä väriäpäästävät tekstiilit voivat päästää väriä vaaleaan nahkaan.

Lisätietoja Elmosoft®-nahan puhdistamisesta

Keinonahka

  • Poista tahra mahdollisimman pian, niin sen poistaminen on helpompaa
  • PUxx on 100 % vedenpitävä eikä päästä läpi yhtään kosteutta
  • PUxx säilyttää kauniin värinsä, kun pyyhit sitä välillä lämpimällä kankaalla, etenkin niitä kohtia jotka ovat kontaktissa kehon kanssa
  • PUxxia on helppo puhdistaa ja desinfioida lähes kaikilla puhdistusaineilla, kuten etanoli (alkoholi), vetyperoksidi ja klooriliuokset. Noudata puhdistusaineen valmistajan antamia ohjeita.
  • Älä koskaan puhdista PUxxia liuottimilla

Lisätietoja Jörgensen-keinonahan puhdistamisesta

ESD-keinonahka

Tuote puhdistetaan haalealla pH-neutraalilla vesijohtovedellä ja pehmeällä liinalla tai harjalla. Pyyhi kuivaksi kostealla liinalla. Älä käytä liuottimia tai kemiallisia puhdistusaineita.

Villakangas

Imuroi säännöllisesti. Pyyhi kostealla saippuaveteen kastetulla kankaalla tai käytä valmistajan omaa verhoilukankaiden pesuainetta. Perusteellisempi puhdistus höyryttämällä tai kuivapesulassa. Lisätietoja Camira Synergy -villakankaiden puhdistamisesta

Polyuretaani

Poista tahrat välittömästi miedosti emäksisellä pesuaineella (max 5 % alkoholia). Pyyhi pinta kostealla kankaalla ja haalealla vedellä, kuivaa tarvittaessa. Älä käytä voimakkaasti emäksisiä aineita tai valkaisuaineita kuten kloriittia, asetonia, ksyleeniä tai voimakasta etikkaa.