Hammashuolto

Hammashuollossa suurin terveysriski on istuma-asento, sillä pitkien operaatioiden aikana asento on luonnoton ja toistuvia liikkeitä tehdään paljon. Istuminen huonossa asennossa rasittaa selkää kaksi kertaa niin paljon kuin seisominen.

Hammaslääkärit jäävät usein ennenaikaiselle eläkkeelle selkävaivojen vuoksi. Lähes kaikki hammashuollossa työskentelevät kärsivät huonosta verenkierrosta jaloissa, hapenpuutteesta, lonkka-, polvi- ja olkanivelten vaivoista tai genitaalialueen ongelmista.

Istuttaessa kaksiosaisella satulatuolilla selkä on samassa asennossa kuin seistessä ja alaselässä on notko. Näin ei ole yksiosaisella satulatuolilla, koska genitaalialueelle kohdistuva paine pakottaa pyöristämään selkää. Selän pyöristäminen on iso riski alaselän ja nikamien terveydelle.

Sallilla on helppo päästä lähelle potilasta ja myös hammaslääkäri ja -hoitaja pääsevät tarpeeksi lähelle toisiaan, kun Sallin kätevän kokoinen ristikko ei ole tiellä. Näin potilaan suuhun on aina hyvä näkyvyys.

Salli Swing, Salli SwingFit ja Salli Small SwingFit myötäilevät liikettä, ja loiva lonkkakulma säilyy myös eteenpäin kurottaessa. Ylävartalon paino jakautuu istuimelle aina tasaisesti, koska istuin mukailee liikkeitäsi.

Allround on erinomainen hammaslääkäreille, kirurgeille ja hammashoitajille. Sitä voi käyttää missä kohtaa tahansa, ja molempien tai vain toisen käden tukena. Tuolin takana se toimii väliaikaisena selkänojana.

Ergorest-käsituki on saatavilla selkänojan kanssa tai ilman sitä. Erittäin hyvä pitkien operaatioiden aikana.

Top & Bottomin avulla tuolin korkeutta voi säätää hygieenisesti, koskematta käsin säätökahvaan.