Tuolin säädöt

Korkeudensäätö

Kaikissa tuolimalleissa on korkeudensäätö kaasujousella; säätökahva on istuimen alla oikealla. Nosta kahvaa ylöspäin ja siirrä painoa jaloillesi, näin voit säätää korkeutta ylös ja alas. Älä paina kahvaa alaspäin, sekä säätö ylös että alas tapahtuvat kahvaa nostamalla.

Istuimen kallistus

Kallistuksensäätö on vakiona näissä malleissa: Salli MultiAdjuster, Salli Small MultiAdjuster, Salli Twin, Salli Solo Tilt, Salli Light Tilt, Salli Slim Tilt ja Salli Strong, valinnaisena Salli Expertissä. Vapauta istuimen alla vasemmalla oleva kahva ja paina toisella kädellä tuolin etuosasta alaspäin, niin istuin kallistuu eteen. Saat sen takaisin ylös vapauttamalla kahvan ja vetämällä tuolin reunaa ylöspäin. Istuin lukittuu siihen kohtaan, jossa vapautat kahvan. Säätö voi olla aluksi hiukan jäykkä.

Istuimen leveys

Istuimen leveyttä voi säätää näissä malleissa: Salli SwingFit, Salli Small SwingFit, Salli MultiAdjuster ja Salli Small MultiAdjuster.

Swing-mekanismin herkkyys

Istuimen liikeherkkyyttä voi säätää näissä malleissa: Salli SwingFit, Salli Small SwingFit, Salli Swing, Salli Solo Swing, Salli Light Swing ja Salli Slim Swing. Jos tehdasasetuksille säädetty tuoli on sinulle liian tiukka tai liian löysä, säädä mekanismi liikkeeltään sinulle sopivaksi.

 

Videot: näin säädät Salli Satulatuolia

Leveys

Leveyttä ei voi säätää istuessa. Nosta tuolin edessä oleva Salli-kahva ylös. Käännä säätönuppia vasemmalle leventääksesi istuinta ja oikealle kaventaaksesi sitä. Lukitse leveys painamalla kahva takaisin alas. Tee säätö aina säätönuppia käyttämällä! Istuimen osien liikuttaminen käsin voi vahingoittaa mekanismia.


Leveys, kallistus, korkeus: mallit ennen vuotta 2019

Leveyttä ei voi säätää istuessa; seiso tuolin sivulla niin että säätövipu osoittaa sinusta oikealle. Napauta säätövipua napakasti kämmenellä itsestäsi poispäin, jolloin istuimen osat vapautuvat. Säädä leveys ja vedä vipu takaisin, sen verran että se ottaa kiinni.

Swing-mekanismi

Säädä keinuliikkeen herkkyyttä kiristämällä tai löysentämällä istuimen alla olevaa säätönuppia.

Swing-mekanismi: mallit ennen vuotta 2019

Swing-mekanismia säädetään löysemmälle tai tiukemmalle kiertämällä säätömutteria tuolin mukana tulevalla avaimella tai 24 mm kiintoavaimella. Voit joutua kiertämään mutteria monta kertaa sopivan tiukkuuden saavuttaaksesi, ole kärsivällinen. Käännä kiintoavain tarvittaessa (tarrapuoli alaspäin ja takaisin ylös) saadaksesi paremman otteen säätömutterista.

Jos mekanismi on liian löysällä, eli istuin joustaa liikaa, kiristä säätömutteria myötäpäivään (käännä avainta tuolin takaa katsottuna vasemmalle).

Jos mekanismi joustaa liian vähän, eli istuin ei mielestäsi liiku tarpeeksi, löysytä säätömutteria vastapäivään (käännä avainta tuolin takaa katsottuna oikealle).