Teollisuus

Salli-tuotteet sopivat hyvin vaativiin työympäristöihin. Valikoimassa on tuoleja, joiden metalliosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja istumia on saatavilla sekä ESD-verhoiltuna että polyuretaanisena. Valikoimassa on myös erilaisia pyöriä, kuten umpikumiset teollisuuspyörät epätasaiselle alustalle. Salli-tuotteet kestävät kovaa käyttöä.

Tuolilla on helppo liikkua, ja loivat 135 asteen kulmat polvissa ja reisien ja ylävartalon välissä takaavat toimivan verenkierron. Istuimen keskiraon ansiosta ryhti pysyy hyvänä koko päivän, koska tuoli ei aiheuta epämukavaa paineen tunnetta genitaalialueelle.

Salli Satulatuolilla istuessa ei tarvitse kiinnittää huomiota työasentoon vaan voi keskittyä itse työhön – tehokkuus lisääntyy.

Elbow Rest sopii tarkkuutta vaativiin tehtäviin ja kun tarvitaan tukea käsille. Sopii hyvin asentajille ja hitsaajille sekä valvontatiloihin, joissa seurataan monitoreja.

Kaikki yleisimmät tuolimallit saatavissa myös ESD:nä. ESD on ihanteellinen elektroniikkateollisuudessa, jossa tuolin pitää johtaa sähköä. ESD-tuolit purkavat pienimmätkin jännitteet. Ne toimivat hyvin myös toimistossa, koska ne vähentävät pieniä sähköiskuja.

Kipinäsuojattu suojahuppu sopii hyvin esimerkiksi hitsaajille.

Teollisuuspyörät ovat tavallisia pyöriä isommat. Ne on tehty umpikumista ja ne toimivat erittäin hyvin epätasaisilla alustoilla.