Satulatuoli on paras työtuoli kotitoimistoon

Ergonomia toimistotyössä – löydä itsellesi paras työtuoli

  • hyvä ryhti
  • toimiva verenkierto
  • esteetön hengitys

Ergonominen istuma-asento tekee työnteosta miellyttävämpää ja auttaa jaksamaan. Hyväryhtisessä asennossa henki kulkee vaivattomasti ja aivot saavat tarpeeksi happea, mikä pitää sinut virkeänä. Hyvä ryhti tarkoittaa myös selän luonnollista asentoa, jossa alaselässä on pieni notko ja asento ei ole kumara.

Hyvää asentoa tukee myös säädettävä pöytä, jonka ääressä voi työskennellä välillä myös seisten. Satulatuolilla istuma-asento on perinteistä toimistotuolia korkeampi, joten säätyvä pöytä on oivallinen pari sille. Näytön yläreunan tulisi olla silmien tasalla, jotta pään kumartaminen ei rasita niskanikamia ja -lihaksia.

Ergonomisella työtuolilla istuva nainen tekee töitä kotitoimistolla

Hyvä ergonominen työtuoli mahdollistaa selän ryhdikkään asennon.

Miten valita ergonominen työtuoli kotitoimistoon

Harkitse seuraavia asioita kun olet valitsemassa itsellesi parasta työtuolia. Voit myös kokeilla tuotevalitsintamme, joka kertoo muutaman kysymyksen perusteella, mikä Salli Satulatuoli on paras valinta sinulle.

  • Paljonko istut päivän aikana? Jos istut koko päivän, valitse mukava nahkaverhoiltu, vanutäytteinen satulatuoli.
  • Haluatko lisätä liikettä päivääsi? Keinuvat Swing-mallit auttavat lisäämään virkistävää liikettä pitkin päivää. Näillä malleilla voit myös jumpata aktiivisesti ja vahvistaa syviä lihaksia.

Maailman paras työtuoli – viisi syytä valita Salli Satulatuoli

  1. Kaksiosainen istuin. Istuimen keskiraon ansiosta lantion alueelle ei kohdistu haitallista istumapainetta. Tuoli ei myöskään paina genitaalialuetta, joten selkää ei tarvitse pyöristää epämukavasta paineen tunteesta pois päin. Selkä pyöreänä istuminen on haitallista etenkin alaselälle, koska silloin välilevyihin kohdistuu epätasainen paine.
  2. Anatominen muotoilu. Salli Satulatuolin istuin on muotoiltu niin, että se häiritsee verenkiertoa ja aineenvaihduntaa mahdollisimman vähän. Istuimessa on reisien kohdalla loiva syvennys, joten jalat on helppo pitää vartalon sivulla. Tässä asennossa selkä asettuu lähes automaattisesti oikeaan asentoon, toisin kuin silloin kun jalat ovat vartalon edessä. Katso täsmävinkit satulatuolilla istumiseen.
  3. Keinuva liike. Swing-istuimilla on helppo lisätä liikettä päivään. Pienikin liike virkistää verenkiertoa ja vetreyttää lihaksia. Kokeile vaikka Salli SwingFitiä ja huomaat, miten alaselkä ei enää jumita.
  4. Hyvä ryhti. Luonnollinen ryhti suojelee selkää esimerkiksi välilevyn pullistumalta, niska-ja hartiakivuilta ja jumissa olevalta alaselältä. Lue lisää: ergonomian vaikutus selän terveyteen.
  5. Kymmenen vuoden takuu. Salli Satulatuolit on tehty kestämään. Istuinrunko on terästä ja verhoilu aitoa nahkaa tai villakangasta. Muun muassa näistä syistä satulatuli on paras työtuoli kotitoimistoon.