Koulu & päiväkoti

Seisominen ja kumartuminen rasittavat pahasti opettajan selkää. Salli Satulatuolilla oppilaan kanssa työskentely on vaivatonta, sillä tuolilla on helppo rullata oppilaan luokse, ja opettaja voi olla samalla tasolla oppilaan kanssa mukavassa asennossa. Sallilla istut korkeammalla kuin tavallisella tuolilla, mikä toimii hyvin luokan tai ryhmän edessä, koska asento muistuttaa seisomista.

Oppilaiden ergonomian kannalta on suuri merkitys sillä, että pöytää ja tuolia voi säätää yksilöllisesti. Ergonomialla on selvä yhteys kipujen vähenemiseen, ryhdin paranemiseen ja selän terveenä pysymiseen. Sallilla istuminen on aktiivista, ryhdikästä ja tasapainoista ja se pitää sinut vireänä ja luovana. Tuolin oikea korkeus saa jalat pysymään lonkkien alla, jolloin sivusta katsoen olkapää, lonkka ja kantapää ovat samalla linjalla. tässä asennossa olemme vahvimmillamme sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Kaksiosainen istuin mahdollistaa lantion pystyasennon ja ylävartalon luonnollisen asennon ilman lihastyötä. Genitaalialueelle ei kohdistu haitallista painetta ja lämpötila ei nouse liikaa. Hyvä asento ja toimiva verenkierto koko päivän!

Päiväkodissa Salli auttaa pääsemään samalla tasolle lasten kanssa. Kokeile mini-kaasujousta, sillä pääsee erittäin alas eikä sen käyttö riipu käyttäjän omasta pituudesta.

ErgoElbo-käsitukea suositellaan käytettäväksi suorareunaisten pöytien kanssa. Se antaa tukea ylävartalolle.