Salli itsellesi ajattelun vapaus

Salli itsellesi ajattelun ja asennon vapaus

Ihmisten tietoisuus istumisestaan, asennostaan ja liikkumisen tarpeestaan kasvaa koko ajan. Yhtään liioittelematta Sallia mainostettiin tuotannon alkuvaiheessa sanoilla “Salli – älykkäille ihmisille”. Ongelmien tiedostaminen ja nykyisen tilanteen haastaminen saa meidät valitsemaan oikein: perinteisen istuimen asemasta satulatuoli, joka on suunniteltu kaikki ihmisen fysiologiset tarpeet huomioiden.

Kaksiosaisen tuolin ansiosta haitallinen paine lantion alueella vähenee ja keho hakeutuu luontevimpaan asentoonsa, johon se päätyisi myös painottomassa tilassa. Kiristämättömät vaatteet varmistavat esteettömän nestekierron ja jättävät keholle tilaa asettua istumaan oikein. On vain itsestämme kiinni, miten pitkälle viemme ajatuksen siitä, miten uudenlainen istuminen vaikuttaa omaan hyvinvointiimme. Sallin kymmenen vaikutusta terveyteen on hyvä alku uudenlaisen ajattelun tiellä.

Tiedostetun ajattelun itsestään selvä valinta

Esitellessämme Sallia terveydenhuoltoalan ammattilaisille on oivalluksen kynnys todella matala. ”No niin tietysti” on useimmiten kuultu lausahdus lääkäreiltä, fysioterapeuteilta, hammaslääkäreiltä ja ergonomia-asiantuntijoilta. Oikean istumisen konsepti perustuu vahvaan fysiologiseen osaamiseen ja jatkuvasti hankittavan tutkimustiedon hyödyntämiseen tuotekehityksessä. Ajattelun vapaus alkaa mielenkiinnosta, päättäväisyydestä ja halusta saada kaikki ihmiset istumaan paremmin, jaksamaan työssään ja jäämään eläkkeelle terveenä.

Salli itsellesi uusi tapa ajatella! Lisäät työympäristöösi liikuntaa aktivoivia elementtejä ja huolehdit asennostasi istumalla kaksiosaisella Sallilla. Työpöytäsi on sähkösäädettävä ja mahdollistaa työasennon muuttamisen, nouset välillä vaivattomasti seisomaan ja palaat helposti istumaan Sallillesi. Lisäät aktiivisuutta päivääsi sijoittamalla työympäristöösi liikuntaa lisääviä elementtejä, kuten jumppavälineitä. Mallistomme liikettä myötäilevät satulatuolit tuovat liikkeen juuri oikeaan kohtaan, aivan istuinluittesi alapuolelle. Näin liikut huomaamattasi aktivoiden samalla syviä, vartaloa kannattavia lihaksia ja saat osan päivän liikunnasta vain istumalla oikein.

Asiakkaidemme päätös paremman hyvinvoinnin puolesta

Suomalaiset ovat jo valinneet Sallin ja yli satatuhatta Sallia on löytänyt tiensä suomalaisille työpaikoille, terveysalan ammattilaisten työvälineeksi, hammaslääkärien vastaanotoille ja koteihin. Suomessa käsin tehty, suomalaisella ammattitaidolla ja -ylpeydellä valmistettu Salli on valintasi hetken ajateltuasi mikä on sinulle parasta.