Toimisto

Huonossa asennossa istuminen häiritsee verenkiertoa ja estää aivoja saamasta tarpeeksi happea. Tämä väsyttää, työskentely muuttuu tehottomaksi ja teemme enemmän virheitä. Myös selkävaivat ovat yleisiä, ja niiden takia maailmassa menetetään miljoonia työpäiviä vuodessa.

Selkä pyöreänä, lysähtäneessä asennossa istuminen vahingoittaa alaselän välilevyjä ja aiheuttaa ennen pitkää nivelrikkoa. Lisäksi aina istuessamme housut kiristyvät reisien ja lantion alueella, mikä vaikuttaa sekä verenkiertoon että herkkään lymfakiertoon.

Hyvä ja ergonominen istuma-asento on helpoin saavuttaa anatomisesti muotoillulla, kaksiosaiselle Salli Satulatuolilla. Sallilla istuessa alaselkään mudostuu automaattisesti notko, mikä helpottaa välilevyihin kohdistuvaa haitallista painetta. Tuolin keskiraon ansiosta hyvä asento säilyy koko päivän; selän pyöristämiselle ei ole tarvetta, kun tuoli ei paina genitaalialuetta.

Jotta istuma-asento pysyy hyvänä, tarvitaan korkeussäädettävä pöytä, sillä satulatuolilla istutaan korkeammalla kuin perinteisellä tuolilla. Seisominen koko työpäivän ajan on lihaksille liian raskasta, mutta asennon vaihteleminen istumisen ja seisomisen välillä on hyväksi.

Lue tästä miksi ergonominen satulatuoli on paras valinta kotitoimistoon. Samoilla perusteilla on helppo valita työtuoli myös toimistoon!

 

Salli SwinginSalli SwingFitin ja Salli Small SwingFitin mekanismi mahdollistaa istuimen vapaan liikkumisen kaikkiin suuntiin ilman erillistä säätökahvaa. Näin voit jumpata istuessasi, mikä lisää nestekiertoa, vahvistaa syviä lihaksia sekä lisää alaselän liikkuvuutta ja parantaa sen aineenvaihduntaa. Koko keho aktivoituu.

ErgoElbo-käsitukea suositellaan käytettäväksi suorareunaisten pöytien kanssa. Se antaa tukea kyynärpäille, rentouttaen näin niskaa, hartioita ja selkälihaksia.