OptiDesk

Tilava sähkösäätöinen pöytä.

Katso toimituskulut »

Tuotteen kuvaus

 • Pöytälevy 120 x 75 x 1,6 cm, vaneri
 • Pöytälevyn reuna pyöristetty
 • Värit valkoinen ja musta
 • Korkeudensäätö 72–117 cm
 • Neljä muistipaikkaa korkeudensäädölle
 • Saatavilla myös langaton latauspiste (valkoinen) mobiililaitteille. Huomaathan että laturi tarvitsee oman sähköliitännän, virta ei tule pöydän virtalähteestä.
 • Maksimikuormitus 40 kg
 • Mahakolo mahdollistaa hyvän tuen käsivarsille ja hartioille
 • Kyynärpehmusteet ErgoRoll, mustaa polyuretaania
 • Paino 22 kg, rahdituspaino 36 kg (määräytyy lähetyksen tilavuuden mukaan)
 • Takuu 3 vuotta

553,00  Myös osamaksulla, alk. vain 50 € / kk sis. alv

Tuote on saatavilla

 €
Toimitus: 7-14 päivää30 päivän ilmainen palautusoikeus
Osasto:
Paytrail payment methods

Suositukset

Asianajaja

Olen toiminut lakimiehenä yli 20 vuotta, sitä ennen pelasin ammatikseni amerikkalaista jalkapalloa. Tämä yhdistelmä on aiheuttanut sen, että minulla on aina ollut ongelmia alaselkäni kanssa. Olen kokeillut kaikenlaisia ergonomisia istuimia, mutta ainoa, josta on ollut havaittavaa ja merkittävää apua, on Salli. Suosittelen Sallia ehdottomasti kaikille, etenkin niille, jotka istuvat tuntikausia päivän aikana.

Michael Cripps, Clyde & Co. Lawyers
Shanghai, Kiina

Yrittäjä

Loukkasin selkäni kaksi vuotta sitten, ja vaikka se on nyt melkein parantunut, en vieläkään voi istua tavallisilla tuoleilla ilman selkäongelmia. Istun toimistossa välillä Sallilla, välillä jumppapallon päällä ja välillä seison. Jokin aika sitten istuin messumatkalla autossa kuusi tuntia ja selkäni kipeytyi taas, mutta kun istuin messuosastolla päivä Sallilla, ongelma hävisi. Kiitos mahtavasta tuotteesta.

Anders Blomqvist, Earthingpeople
Ruotsi


Rakastan kaunista Salli-tuoliani, jota käytän kotona toimistotöihin. Odotan sitä päivää, että saan Sallit kotona myös keittiönpöydän ympärille. Suosittelen lämpimästi!

Tina Lee Möller
Tukholma, Ruotsi


Noin 10 vuotta sitten ostin itselleni toimistotuoliksi Salli-satulatuolin, koska minulla oli ilmennyt välilevyn pullistuma.

Nyt voin todeta, että Salli-satulatuoli ei auttanut ainoastaan tämän ongelman korjaamisessa, vaan pystyin huomaamaan positiivisia vaikutuksia myös genitaaliterveyden alueella.

Satulatuolin kaksiosaisen istuimen ansiosta on tuntuvasti rentoutuneempi istuminen mahdollista. Todistettavasti parantuneiden PSA- ja libidoarvojen lisäksi potenssi on aiempaa vahvempi, mikä edesauttaa myös onnistunutta parisuhdetta.

Sanalla sanoen: Salli-satulatuolin hankinta oli onnenpotku monessakin suhteessa!

60-vuotias mies
Pohjois-Saksa

Web-suunnittelija

Selkäni alkoi oireilla vuonna 2006. Parissa vuodessa olin siinä tilanteessa, että pystyin istumaan vain viisi minuuttia kerrallaan. Silloin fysioterapeuttini kehotti minua kokeilemaan satulatuolia, jossa on aivan erilainen istuma-asento kuin tavallisessa toimistotuolissa.

Hankin syksyllä 2008 työnantajan kustannuksella työtuolikseni Salli MultiAdjuster -tuolin ja työpöydäkseni sähköisesti säädettävän Salli Managerin. Parin viikon totuttelun ja tuolin ja pöydän oikeiden säätöjen löytymisen jälkeen paluu tavalliseen istumatapaan ei tullut enää mieleen. Nyt pystyn istumaan tietokoneen ääressä huomaamatta jopa kolmekin tuntia yhteen menoon.

Työpöydän sähköinen korkeudensäätö on ehdoton edellytys, jos aikoo käyttää satulatuolia. Vaihtaessani istuma-asentoa saatan muuttaa samalla pöydän korkeutta muutamalla sentillä. Välillä on myös mukava työskennellä seisaaltaan, jolloin pöytää on nostettava korkeammalle.

MultiAdjuster-tuolin monipuoliset säädöt auttoivat minua löytämään sellaisen istuma-asennon, jossa selkäni ei puudu eikä mene jumiin. Kaksiosainen istuin poisti myös haaroväliin kohdistuvan paineen, joka tuntui selvästi, kun kokeilin ensin yksiosaista tuolia. Lisäksi käytän hiirikättä, ranteita ja kyynärpäitä tukevaa Nipsu-tukea, joka auttaa pitämään hartiat ja niskan rentoina.

Selkäkipujen helpottaminen on parantanut työssä viihtymistäni ja nostanut työtehoa. Olen suositellut Salli-työasemaa työkavereillenikin, sillä ergonomisesti oikeanlaisella työasemalla voi mielestäni myös ennalta ehkäistä selkävaivojen syntymistä.

Työnantajakin säästää rahaa, jos pitää huolta siitä, että työntekijät pysyvät työkunnossa.

Arto Seppänen, Grey-Hen Oy
Tampere

Toimitusjohtaja

Työpäiväni ovat aina kuluneet pitkälti näyttöpäätteen ääressä. Vuosia sitten ongelmaksi alkoivat muodostua niskakivut, jotka olivat monen tekijän summa. Olemassa olevien niskaongelmien vuoksi otin edellisessä työpaikassani ensimmäistä kertaa työtuolikseni satulatuolin, joka oli malliltaan Salli Nature Swing. Alun totuttelun jälkeen työpisteen satulatuoli ja sähköpöytä osoittautuivat mitä parhaimmaksi kombinaatioksi. Lyhyessä ajassa hävisivät sekä kaikki niskaongelmat että istumisesta johtuva yleinen puutuminen. Useampi vuosi vierähti ongelmitta, kunnes tuli korona ja kotikonttori, jossa ei ollut näitä ylellisyyksiä. Kotikonttorilla vietetty aika toi niskakivut nopeasti takaisin.

Pandemian alkuaikoina vaihdoin työpaikkaa ja Sallin hankinta uuteen työpisteeseen oli itsestäänselvyys. Työ vei mukanaan ja kului vuosi, ennen kuin sain hankittua Sallin Nature SwingFitin. Vaikka osasin varoa huonoa työergonomiaa, tuo vuosi osoitti, että kaipasin satulatuolin tuomaa työergonomiaa. Sähköpöytä ja laadukas satulatuoli, joka palvelee kuin huomaamatta vuosia ovat ehdottomasti toimiston parhaat hankinnat.

Miksi sitten Salli Nature SwingFit? Olen koeistunut erilaisia satulatuoleja vuosien mittaan, mutta tähän mennessä en ole löytänyt itselleni sopivampaa mallia kuin Salli. Pidän Naturen istuinosan pinnasta, jonka istuintuntuma ja ulkonäkö miellyttävät. Swing-toiminto on ihan ehdoton, koska työpisteellä tulee kuitenkin liikuttua hieman ja tuoli myötäilee sitä. Fit-toiminto taas tuo mukanaan pientä säädettävyyttä.

Vesa Rauhala, City-Lab
Helsinki


Meillä on ollut Sallit käytössä jo lähes 20 vuotta, sekä toimistossa että tuotannossa, emmekä enää osaisi istua muunlaisilla tuoleilla. Salli on todella hyvä hintansa arvoinen, ja esimerkiksi istuinten nahka ei ole mennyt miksikään. Olemme kokeilleet välillä muitakin satulatuoleja vain huomataksemme, että hinta ja laatu todella kulkevat käsi kädessä; halvemmissa malleissa istuimen ompeleet ratkeilevat ja kaasujousien kanssa tulee ongelmia. Suosittelemme Sallia lämpimästi!

Anne Tikanoja, Kuopion takuutarra
Kuopio

Toimittaja

Olen työskennellyt toimittajana ja copywriterina 13 vuotta. Aiemmin en ole juurikaan kiinnittänyt työasentoihini huomiota, sillä mitään vaivoja ei ole ollut, liikun monipuolisesti ja paljon, koen olevani hyväkuntoinen ihminen.

Mutta kaikki muuttui syksyllä 2012, kun jäin suojatiellä auton alle. Onnettomuudessa saamieni vammojen myötä (erityisesti polvivamma) oikeilla työasennoilla on alkanut olla merkitystä.

Salli-tuolissa saan istua rennosti, mutta tuetusti ja hyvin, ilman että vammautunut polveni väsyy normaalista istumisesta johtuvan paineen takia. Veri kiertää kaikkialla kehossani ja koska paikat eivät väsy samalla tavalla kuin tavallisessa tuolissa, pystyn myös työskentelemään pidempään ja tehokkaammin. Keinumekanismilla varustetun Salli-tuolin ja säädettävän, sähköisen työpisteen ansiosta työhön palaaminen onnettomuuden jälkeen ja työssäjaksaminen sekä elämänlaatuni ovat parantuneet huomattavasti. Voin vaihtaa työasentoa päivän mittaan, ja työskennellä jopa seisten.

Myönnän, että olin aluksi skeptinen Sallin ja etenkin sähköisen työpisteen suhteen, mutta kokeiltuani tätä yhdistelmää, en voi käsittää miksen ole hankkinut niitä aiemmin! Voin sydämestäni suositella Salli-tuolia ja sähköistä työpistettä ihan jokaiselle.

Riikka Hollo, toimittaja, copywriter
Helsinki

Toimistotyöntekijä

Työskentelen toimistossa ja käytän Salli joka päivä enkä aio ikinä vaihtaa sitä toisenlaiseen tuoliin. Ennen Sallia minulla oli alaselkäongelmia, mutta ei enää sen jälkeen kun sain Sallin ja sähkösäätöisen pöydän. Minulla on ollut Salli nyt pari vuotta, se on ihan taivaallinen!

Bente Minde Stålsett
Oslo, Norja

Ravitsemusterapeutti

Salli-satulatuoli on aivan fantastinen, ja lisäksi se on hyvännäköinen. Jo yhdessä päivässä selkäkipuni helpottivat. Tein töitä koko päivän Salli-tuolilla istuen eikä selkääni särkenyt yhtään päivän päätteeksi. Ja sitä ei ole tapahtunut koskaan aikaisemmin. Aivan uskomatonta!

Anne-Lie Johansson
Luleå, Ruotsi

Raskaana oleva nainen

Raskaana ollessani olen pitänyt Sallia erityisen hyvänä tuolina verrattuna tavalliseen tuoliin. Raskauden aikana häntäluuni alue kipeytyy helposti istuttaessa pidempiä aikoja ns. perinteisessä tuolissa. Perinteisellä tuolilla tarkoitan tuolia, jossa istujan jalat ovat lonkista ja polvista 90 asteen kulmassa ja jalat ovat istuttaessa vierekkäin. Tuolloin myös helposti valahdan istumaan huonoryhtisesti. Sallilla voin kiinnittää paremmin huomiota raskauden aikaiseen ryhtiini. Salli-istumisen etuna on myös, että paino jakautuu istuessa istuinluille eikä kipeytä häntäluuta. Jalat ja selkä ovat luonnollisessa asennossa ja vatsa ei ole puristuksissa.

Pidän erityisesti SwingFit-mallista, sillä pystyn keinuttelemaan lanteita työpäivän aikana. Minusta on ihana ajatus itseäni ja vauvaa ajatellen, että voin näin edistää verenkiertoa vatsan alueella, lantion seudulla ja jaloissa. Myöskin raskauden aiheuttama pieni turvotus jaloissa pysyy paremmin kurissa Sallia käyttäessäni. Salli SwingFitillä voin toimistossani rullailla tulostimelle, kurotella sieltä papereita ja tavaroita hyllyiltä aivan samalla lailla kuin ennen tämän vatsakumpareen ilmestymistä.

Suosittelen Salli satulatuolia raskauden aikaiseen käyttöön edellä mainittujen asioiden vuoksi.

Niina Lyytinen, myynti- ja markkinointiassistentti
Rautalampi

Huonekalutehtaan johtaja

Eräillä messuilla, joilla Lennart oli esittelemässä omia tuotteitaan, hän alkoi jutella Salli Systemsin myyntiedustajan kanssa, ja päätti kokeilla Salli-tuolia työssään.
– Istuin tuolilla noin vuoden ja seuraavassa kontrollissa arvoni olivat parantuneet. Vaara oli ohi.
Lennart nauraa nyt itselleen, sillä tämän jälkeen hän vaihtoi takaisin tavalliseen tuoliin. Seuraavassa tarkastuksessa arvot olivat jälleen huonontuneet. Hän sanoo, ettei ollut muuttanut elämäntyyliään, ruokatottumuksiaan tai pukeutumistaan. Vain tuoli oli vaihtunut.
– Voihan se olla sattumaankin, sanoo Lennart, mutta myöntää, että tästä lähtien hän pitää kiinni Salli-tuolistaan.

Käännös norjalaisen Mediaplanet-lehden artikkelista Mann – reis deg!

Kampaaja

Olen työskennellyt kauneusalalla yli kymmenen vuotta, ja tällä hetkellä minulla on oma kampaamo. Kampaajan työ on fyysisesti rasittavaa, sillä jalat, selkä, hartiat ja kädet ovat kovilla. En ollut aikaisemmin ajatellut, että työtuoleissa olisi merkittäviä eroja. Lähinnä sen takia, ettei niissä ole ollut juurikaan eroja valmistajasta riippumatta. Vasta otettuani Sallin käyttööni havahduin, että tämähän on jotain ihan uutta minulle.

Aluksi käyttämättömät lihakseni kipeytyivät, kun ne joutuivatkin tekemään vähän töitä uuden asennon vuoksi, mutta jo viikon käytön jälkeen olin sopeutunut muutoksiin. Minua miellyttää erityisesti se, että Sallista näkee ja tuntee, että se on hyvälaatuinen tuote ja ammatimainen ratkaisu. Paluuta entiseen ei siis enää ole. Välillä olen joutunut istumaan tavanomaisilla satulatuoleilla, mutta Sallin jälkeen ne eivät tarjoa kaipaamaani tukea vaan tuntuvat pikemminkin leluilta. Suosittelen Sallia lämpimästi kaikille, sillä pitkän päälle pienet, päivittäiset asiat vaikuttavat hyvinvointiimme. Jos haluaa pitkän ja antoisan uran, täytyy ergonomiaan kiinnittää paljon huomiota. Sitä ei kadu myöhemmin!

Christian Hemming, C-hair & Make-up
Lahti


Voin suositella lämpimästi kaksiosaisia Salli-tuoleja. Ne ovat täydellisiä meille kampaajille, sillä miellä on usein hartia- ja alaselkäongelmia vaikeista työasennoista johtuen. Mutta tällä mahtavalla tuolilla huomasin jo kahden päivän jälkeen selvän parannuksen työasennossani ja alaselässäni hiuksia leikatessani. Saan tarvitsemani tuen ja istun paremmassa asennossa, selkä suorana kuten pitäisikin.

Tuolilla on myös todella helppo liikkua fantastisten inline-pyörien ansiosta. Salli suosittelee inline-pyöriä kampaamille, koska ne eivät kerää hiuksia kuten tavalliset pyörät, rullaavat hyvin lattialla ja ne on helppo puhdistaa.

Lotte Andersen, Frisørhuset 263
Hvidovre, Tanska