Top & Bottom

Mahdollistaa satulatuolin korkeussäädön ilman käsikosketusta.

Katso toimituskulut »

Tuotteen kuvaus

Suositellaan käytettäväksi hygieenisyyttä vaativissa tehtävissä ja ympäristöissä, kuten leikkaussaleissa ja hammashoitoloissa. Väri metalli. Hinta ei sisällä ristikkoa ja pyöriä.

Saatavilla myös ESD-mallina. Jos haluat tämän tuolin / tuotteen ESD-mallina, ota yhteyttä infoomme

Tuotteen paino 1,3 kg.

195,00  Myös osamaksulla, alk. vain 20 € / kk sis. alv

Tuote on saatavilla

 €
Toimitus: 7-14 päivää30 päivän ilmainen palautusoikeus
Osasto:
Paytrail payment methods

Suositukset

Hammaslääkäri

Minulla on ollut Salli vuodesta 2005 lähtien, mutta jostain syystä aloin käyttää toista tuolia ja selkääni alkoi särkeä. Minusta tuli kankea ja tunsin itseni vanhaksi. Hieronta ei auttanut. Aloin käyttää vanhaa Salliani uudestaan ja vaivani katosivat. Luulin että ongelmat johtuivat uudesta potilastuolistani, mutta ne johtuivatkin omasta tuolistani.

Carin Martin
Karlstad, Ruotsi


Ostin viime vuonna kaksi Salli SwingFitiä ja Allround-käsituella. Sekä minä että vastaanottovirkailijani olemme erittäin tyytyväisiä tuoleihin, koska ne ovat niin monipuolisia. Käytän käsinojaa joko tuolin takapuolella tai edessä, kun puhun potilaan kanssa, ja tukena sivulla kun työskentelen. Voin todella suositella tätä yhdistelmää muillekin.

Peter Danielsson
Karlskrona, Ruotsi


Osa henkilökunnastani – hammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia – on kärsinyt työssään selkäkivuista. Olemme hankkineet vuosien varrella useita Salli-tuoleja (yhä useammat pyytävät juuri niitä eikä muita markkinoilla olevia satulatuoleja) ja ne ovat mahdollistaneet kivuttoman työskentelyn. Iloinen ja tyytyväinen henkilökunta = hyvä tiimihenki! Suosittelen lämpimästi näitä tuoleja kaikille selkäongelmista kärsiville.

Dr Nicholas Baveas
Australia


Ostin Salli SwingFitin neljä vuotta sitten valmistuttuani, sillä minulla oli sekä ylä- että alaselkäongelmia ja tunsin, että työasentoni oli huono. Kadun ainoastaan sitä, etten hankkinut tuolia jo aikaisemmin, niin olisin saanut estettyä ongelmien syntymisen alun perin! Tuoli on erittäin mukava ja korkealaatuinen. Olen käyttänyt tuolia myös raskausaikana ja luulen että työskenteleminen olisi ollut vielä epämukavampaa, jos minulla ei olisi ollut Sallia. Pystyin työskentelemään lähes koko raskausajan loppuun ilman mitään ongelmia. Suosittelen lämpimästi Salli-tuotteita.

Jadana
Australia


Minulla on huono selkä ja kaularangan spondyliitti (nikamatulehdus), joten voitte kuvitella millaisia vaikeuksia minulla oli. Etsin ratkaisuja ja käytin esimerkiksi Bambach-tuolia, joka on hyvin tehty mutta erittäin painava ja hankala käyttää. Sain ensimmäisen Sallini vuonna 2012 ja sanoin hyvästit alaselkäongelmille. Juuri hankkimassani uudessa tuolissa on uudenlaiset pyörät ja sitä on ilo käyttää. Aion tilata samanlaiset pyörät myös vanhaan tuoliini. Suosittelen lämpimästi kaikille hammasteknikoille.

Gaurav Grewal
Australia


Valitsin Sallin, koska se on paras tuoli, joka saa minut istumaan suorassa työskennellessäni. Etenkin kun käytän 5a-mikroskooppia. Salli oli helppo ottaa käyttöön. Suosittelen sitä kaikille hammaslääkärikollegoilleni.

Dr. Silvi
Israel


Minulla oli selkäongelmia, lihaskramppeja ja jumeja. Ne ovat käytännöllisesti katsoen hävinneet kokonaan, kun aloin käyttää Salli Swingiä kaksi vuotta sitten.

Hammaslääkäri, nainen
Tønsberg, Norja


Lähes 20 vuoden uran jälkeen selkäni alkoi olla siinä kunnossa, että jotain oli tehtävä. Vuosien mittaan olin kokeillut kaikkia markkinoilla olevia satulatuoleja, ja vaikka ne helpottivatkin selkävaivojani, itse istuimet olivat epämukavia eikä niitä voinut kallistaa. Pitkään etsittyäni löysin kuitenkin täydellisen tuolin – Salli satulatuolin. Sallin ainutlaatuinen kaksiosainen istuin mahdollistaa sen, että voin istua mukavasti tunnista toiseen. Tuolin liikkuvuuden ansiosta voin istua lähes missä asennossa tahansa pitkiäkin aikoja. Kymmenen kuukautta sitten hankimme yhden tuolin, nyt meillä on jo neljä.

Dr Lan Tran, Dream Dental
Holland Park, Australia


Ennen kuin käytin Sallia minulla oli alaselkäongelmia sopimattomien tai liian vähän tukea antavien, tavallisten tuolien vuoksi. Aloin käyttää Salli satulatuolia vuonna 2009 eikä entiseen ollut paluuta. Ei enää selkä- ja hartiavaivoja!

Mr G. Laker, Ladhope Vale Dental Practice
Galashiels, Iso-Britannia


Olen käyttänyt Salli-tuolia useita vuosia. Työasentoni on parempi ja sekä selkä että jalat väsyvät vähemmän kuin ennen. Lisäksi tuoli mahdollistaa potilastuolin ympärillä liikkumisen vaivattomasti ja esteettä.

Pierre Henrio
Sainte-Hermine, Ranska

Suuhygienisti

Olen käyttänyt Salli Satulatuolia yli 20 vuotta ja sen ansiosta olen voinut toimia suuhygienistinä yli 32 vuotta. Salli on ehdottomasti paras ostos, jonka olen koskaan tehnyt. Kiitos teille, kun olette saaneet aikaisesi tämän hienon tuotteen. Harmi että niin monet ihmiset eivät investoi omaan hyvinvointiinsa ja parempaan ergonomiaan, joka mahdollistaisi pitkän ammattiuran.

Rekisteröity suuhygienisti
Palm Harbor, USA


Olen aivan innoissani Salli Classic -tuolistani, jonka ostin noin kymmenen vuotta sitten selkäleikkauksen jälkeen. Olen toiminut suuhygienistinä 29 vuotta ja uskon vakaasti, että Salli satulatuoli mahdollistaa pitkän urani jatkumisen. Ensimmäiset 19 vuotta kärsin kovista selkä- ja niskakivuista. Nyt istun suorassa ja myös yllän potilaan suuhun paremmin, koska istun korkeammalla. Kuljetan ”satulaani” kaikille klinikoille, joilla työskentelen. Se on pelastanut urani, selästäni ja niskastani puhumattakaan! Harrastan kouluratsastusta, ja Salli satulatuolissa on pakko istua juuri oikeassa ratsastusasennossa. On hienoa, että voin hioa asentoani samalla kun työskentelen hampaiden parissa!

Renee’ Sclafani
Tierra Verde, USA

Fysioterapeutti

Istumalla sellaisella satulatuolilla kuin Salli vältän ongelmat lapojen alueella ja alaselässä eikä niskaan tule buffalokyhmyä. Tunnen löytäväni hyvän asennon tällä tavoin muotoillulla tuolilla. Koska istuin on ergonomisesti kaksiosainen, lantiota voi kääntää pystyasentoon kuten seistessä, jolloin selän luonnolliset kaaret säilyvät ja pää on sivusta katsoen samalla linjalla kuin lantio ja kantapää. Toisin sanoen juuri niin kuin ergonomisella työtuolilla pitäisikin olla.

Lotta Fallenius, työterveysfysioterapeutti
RuotsiKysy lisää: OMT fysioterapeutti Nina Saarikivi / INTO Terveys


Minulla oli tilaisuus kokeilla Salli Swingiä Göteborgin Sjukgymnastdagar-päivillä. Mielestäni istuin jo oikein hyvin, mutta koska istun paljon, tartuin tilaisuuteen vaihtaa konttorituolini Swingiin. Minulla oli 12 vuotta vanha perinteinen konttorituoli, joka kyllä mahdollisti ergonomisen ja hyvän istumisen, mutta en aina elä niin kuin fysioterapeuttina opetan. Istuin usein huonossa asennossa, jossa alaselkä väsyi ja huono asento vaikutti koko kehon hyvinvointiin.

Nyt kun olen tottunut Swingiin tunnen olevani aktiivisempi istuessani; alussa oli totutteluperiodi, mutta nyt tuntuu paljon paremmalta. Selkä voi paremmin ja olen alkanut käyttää korkeussäädettävää pöytääni enemmän, ja välillä teen töitä jopa seisten. Vaihtelen usein asentoa istumisesta seisomiseen, kiitos tuolinvaihdon.

Voin todella suositella tätä tuolia.

Fysioterapeutti
Linköping, Ruotsi

Osteopaatti

Monet potilaani kärsivät pää-, niska- ja selkäkivuista, jotka usein liittyvät istumiseen. Pitkään jatkuva, staattinen kuormitus rasittaa selkärankaa, selkälihaksia ja nivelsiteitä. Kudokset ylirasittuvat ja menettävät kiinteytensä, mikä aiheuttaa vääränlaisia asentoja. Istuminen pitkään huonossa asenossa muodostaa painetta myös hengityselimiin ja sisäelimiin, ja häiritsee verenkiertoa ja lymfakiertoa.

On tärkeää, että istumisemme on niin tietoista ja dynaamista kuin mahdollista. Korkeussäädettävät pöydät innostavat vaihtamaan asentoa mahdollistamalla sekä istumisen ja seisomisen päivän aikana. Etsiessäni optimaalista istuma-asentoa tukevia ratkaisuja olen huomannut, että satulatuoli on yksi tehokkaimmista.

Salli Satulatuolilla kuorma jakautuu selkärangan, lonkkien ja jalkojen välillä. Tämäntyyppistä tuolia käyttämällä, ja istumalla oikealla korkeudella, autamme kehoamme säilyttämään selkärangan fysiologiset kaaret ja pitämään selkä-, lonkka- ja jalkalihakset aktiivisina. Joissain satulatuolimalleissa istuimen leveyttä voi säätää, mikä on tärkeää miehen seksuaalianatomian kannalta. Lisäksi tuoli on helppo säätää sopimaan niin leveälle kuin kapeallekin lantiolle, ja häntäluulle.

Kokonaisvaikutus on myös hyödyllinen, sillä hengittäminen helpottuu, lihakset ja pallea rentotutuvat ja vääränlaisesta istuma-asennosta johtuvat vaivat katoavat. Salli-tuolissa on kaikki nämä ominaisuudet.

Žilvinas Kasteckas, M.D., D.O.
Liettua

Optikko

Minulla on ollut jo yli viiden kuukauden ajan mahdollisuus käyttää Salli Satulatuolia. Kokemukseni ovat olleet erittäin positiivisia. Itse asiassa mitään negatiivista tai moitittavaa ei ole tullut esiin.

Käytössäni on malli MultiAdjuster, jossa on istuinosan leveyttä voi säätää. Olen työskennellyt optikkona yli 20 vuotta ja istunut monenlaisilla tuoleilla. Osassa on ollut selkänoja tai jopa käsinojat. Istuinosaa ja selkätukea on yleensä voinut jonkin verran säätää.

Optikko tekee päivittäin näöntarkastuksia ja piilolasisovituksia. Istun siis työpöydän ääressä tai mikroskoopin takana työskennellessäni. Istuminen ei ole yhtäjaksoista, mutta päivittäin istun tuolilla noin 20–30 minuuttia kerrallaan ja noin 8–14 kertaa päivän aikana. Näöntutkimusta tehdessä ei voi istua paikoillaan, vaan tuolin kanssa pitää pystyä liikkumaan asiakkaan edessä. Alaselän ongelmat, kipu ja väsyminen ja jalkojen verenkiertohäiriöt ja puutuminen ovat olleet ongelmana aikaisemmin.

Nyt tiedän kuinka helppoa ja vaivatonta on istua kunnollisella tuolilla. Minulla ei ole ollut selkäongelmia tai jalkojen puutumista enää Salli Satulatuolin kanssa. Tuoli liikkuu kevyesti ja on silti tukeva istua. Tuoli ei keiku tai ole kiikkerä. Reidet eivät puudu ja pistele. Istuma-asentoni on rento.

Minulla on aika lyhyet jalat, mutta Salli-tuolin saan säädettyä riittävän alas. Salli Satulatuolissa on hyvä istua, ryhti pysyy hyvänä ja liikkuminen tuolilla on vaivatonta. Paras työtuoli, jolla olen istunut.

Marjo Jormanainen
Joensuu

Neurokirurgi

Noin kaksi vuotta sitten testasimme Salli MultiAdjuster-kirurgintuolia ensimmäisen kerran. Kuulimme tuolista, kun teimme yhteistyötä paikallisen Salli-jälleenmyyjän kanssa ergonomian parantamiseksi leikkaussalissa. Neurokirurgiassa ergonominen istuma-asento on erityisen tärkeä, sillä monet kirurgiset toimenpiteet kestävät useita tunteja.

Laajojen ja kattavien testien jälkeen kirurgimme huomasivat, että varsinkin yhdessä selkätuen kanssa istuma-asento oli erittäin hyvä, etenkin sellaisten leikkausten aikana, jolloin potilas on puoli-istuvassa asennossa. Tällöin kirurgi joutuu pitämään käsiään ojennettuna ja taivuttamaan selkäänsä taaksepäin voidakseen työskennellä takimmaisen kallokuopan alueella. Ergonomisella MultiAdjusterilla istuessa asento on pakko pitää ryhdikkäänä, jolloin alaselkä rasittuu mahdollisimman vähän.

Alussa monet kollegani suhtautuivat satulatuolin käyttöön epäröiden, lähinnä sen epätavallisen muodon vuoksi. Tuolin testaaminen osoitti heille kuitenkin erittäin selvästi, että tämän ergonomisen tuolin käyttämisestä pitkien leikkausten aikana on suurta hyötyä, ja osastomme tilasi useita tuoleja. Tuoli osoittautui erittäin käteväksi käyttää, korkeuden ja kallistuskulman säätäminen on helppoa.

Olen sitä mieltä, että erityisesti vuosia jatkuvan käytön jälkeen MultiAdjuster-kirurgintuoli vähentää neurokirurgien selkään kohdistuvaa kuormitusta. Alettuani käyttää Salli MultiAdjusteria en ole enää palannut perinteisiin jakkaramallisiin tuoleihin. Minulle satulatuoli, erityisesti selkätuella varustettuna, edustaa parasta tarjolla olevaa ergonomista ratkaisua leikkaussaliin.

Tri Guenther C. Feigl, Tübingenin yliopistosairaala
Tübingen, Saksa