Kommentti HS:n uutiseen kolesterolin vaarattomuudesta aivoterveydelle

10.01.2017

Arvovaltainen TIMES Magazine kuoppasi jo v. 2015 siihen mennessä vakiintuneen käsityksen, että kolesteroli olisi veressä tai ruuassa riskitekijä.

HS: Suomalaistutkimus kumoaa tiukan kananmunarajoituksen

Viime tutkimukset osoittavat, että sokeri pilkkoo LDL:n suurempia rasvaosasia pienemmiksi vaarallisiksi mikropartikkeleiksi, jotka tukkivat suonia, joten sokerin ja kolesterolin yhdistelmä on huono. Koska maksa aina tekee kolesterolia vaikka sitä ei syötäisikään, syntipukki onkin siis sokeri, mitä on jo pitkään epäiltykin. Mm. englantilainen tutkija John Judgin esitti jo 1970-luvulla että sokeri olisi vaarallinen.

Sokeriteollisuuden ja lääketeollisuuden yhteislobbauksella tämä viesti ajettiin nurin ja syntipukiksi vääntämällä väännettiin rasva, kuten surullisen kuuluisa Pekka Puskan tiedehutikin yrittää todistaa. Sokeriteollisuus jaksaa lobata sokerin turvallisuuden puolesta. Suomessakin on professoreita, joiden mielestä sokeri ei ole ongelma (Fogelholm).

Koska rasvateoria on kuopattu, statiinien syöttö n. 700 000:lle voitaisiin hyvin lopettaa. Se on sivuvaikutuksineen kuitenkin niin tuottoisa lääketeollisuudelle, että siitä pidetään kiinni niin kauan kuin on hyväuskoisia narutettavia höpsöjä, jotka suostuvat haitallisia statiineja syömään.

Niitä paljon parempia sydänterveyden hoitajia olisivat D-vitamiini, Omega3-rasvat, seleeni, magnesium, kromi, karosiini, berberiini, valkosipuli, E-vitamiini, K2-vitamiini, kuitu, stressin torjunta, hyvä uni, liikunta ja tiheä saunominen.  Aivoterveyttä ylläpitää edellisten lisäksi B12, foolihappo ja B6 yhdessä reiluina annoksina. Kaikki em. keinot yhdessä ylläpitävät muutenkin hyvää terveyttä.

Näitä ohjeita lääkärit eivät anna, koska heille ei ole niitä opetettu, ne vähentävät klinikkakäyntejä ja lääkekuluja.

Osa lääkäreistä on leikissä mukana tyhmyyttään, osa oman etunsa takia. Lääketeollisuus korruptoi lääkärikuntaa monia kanavia myöten, mm. maksamalla lääkärilehden mainoksista ylihintaa.

Lue Prof. Kötzche 2014; Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus.

Kommentoi kirjoittajalle