Kommnetti HS:n uutiseen napostelusta irtipääsemisestä

10.01.2017

Kromin kohdalla Rissasen tiedot ovat virheellisiä.

HS: Moni on opettanut itsensä sokerihiireksi

Vanhemmiten kromin imeytyminen huononee ja tarve on n. 300 mcg/pv. Sitä määrää ei saa millään tavallisesta ruuasta.

Toimistosapiens kuluttaa vain 1500-2000 kcal. Ruuan pitäisi olla äärimmäisen ravinnetiheää, jotta siinä olisi optimimäärä kaikkia suojaravinteita n. 3 000 biokemiallisen aineen tekemiseen kehossa päivittäin.

Näin on todettu myös karjataloudessa, jossa eläinten terveyttä tuetaan monipuolisella kivennäisellä, vaikka karjaeläimet saavat vain täysipainoista ja kuumentamatonta rehua.

Me sapiensit tuhoamme paljon vitaaliaineita ruuasta mm. kuumentamalla. Lisäksi ns. tyhjiä tai jopa toksisia (sokeri ym.) kaloreitakin on tavan tallaajalla yli 50 % ruuasta. Miten ihmeessä siitä muka saisi optimimäärän suojaravintoaineita entsyymit ml.

Napostelutarpeeseen vaikuttaa syöjän ravinnetase. Vajaaravitsemus aiheuttaa syömishimoa. Samaten jos ihminen on ehdollistanut itsensä mahan venymiselle tai korkealle veren sokerille. Ketogeeninen ravintojärjestelmä on treenattu polttamaan ruuan ja kehon rasvaa. Se pitää veren sokerin tasaisena. Tällöin pääenergian lähteen muodostavat terveelliset rasvat (ei kuumenn. kasviöljyjä), joita on 40-60 % energiasta. Sopeutuminen kestää joitakin viikkoja.

Rissasen esityksissä ei ole ollut mitään uutta pitkään aikaan. Onkohan ulkomaisten lähteiden ja tutkimusten seuraaminen ja uuden oppiminen lopahtanut? Paljon uutta ja jännittävää tietoa tulee koko ajan.

Suosittelen tutkijalle ja muillekin aivojaan ja terveyttään hyvin hoitaville 200 mcg D-vit, Omega3 2 g, ginko biloba, fosfolipoideja, berberiiniä ja karnosiiniä seka upiquinonia 300 mg reippaiden Mg 4×300, Zn 25, Cu 4, Se 200, E 50, C 2000 ja B-vit (B12 1, B6 5, Foolih. 800) lisäksi. Näillä aivosolut taas vilkastuvat ja pysyvät vireessä varsinkin, jos hyvää unta on 7,5 t, liikuntaa 2 t/pv ja istuessa on seisomaryhti.

Kommentoi kirjoittajalle