Miten optimoida alushousut

18.06.2018

Pääsääntöisesti alushousut kiristävät ja hiostavat, sen näkee jo kuminauhojen aiheuttamista jäljistä.

HS: Millaiset alushousut ovat terveelliset

Ylivoimaisesti miellyttävin ja terveellisin tapa on olla ilman alushousuja ja opetella pesemään peffa vessakäynnillä, tai heti kun pääsee ”sivistyneeseen” vessaan.

Jo päällyshousujen ja pehmustettujen tuolien takia kivekset ovat lähes aina liian lämpimässä. Sperman laadun lisäksi tästä aiheutuu haittaa ennen kaikkea testosteronin tuotannolle (75 % muodostuu kiveksissä), jota jokainen mies tarvitsee miehisyytensä ylläpitoon.

Myös naisilla alushousut aiheuttavat hikoilemista tai lisää kosteutta, mikä riemastuttaa alapäässä pesiviä ja myöskin suolesta tulleita bakteereita. Kun hikinen takapuoli hankaa tavalliseen istuimeen, bakteerit livahtavat helposti peräaukon seutuvilta vulvan alueelle.

Joukossa voi olla nykyään myös superbakteereita, joiden pääsy genitaaleihin naisen tulisi estää, koska sieltä ne voivat päästä ohuen ihon pikkunaarmuista helposti kehoon, pahimmillaan karmein seurauksin. Myös naisille toistuva alapesu vedellä on hyvää ennaltaehkäisyä tuulettavan alushousuttomuuden lisäksi.

Lähes poikkeuksetta alushousut myös kiristävät, mikä pahenee istuttaessa. Lantiossa, kuten koko kehossa on 700 km mikrotiehyitä 100 grammassa pehmytkudosta aineenvaihdunnasta huolehtimassa. Lisäksi lantionpohjan läpi kulkevat tärkeät genitaaleja huoltavat pudental-veritiehyet ja hermot, sekä puristukselle superherkkä imusuonisto.

Naisilla tavallinen alushousupuristus haittaa kehon pystyvirtauksia ja näin edistää suonikohjujen ja selluliitin muodostumista. Parempi on käyttää saumattomia ja kaksi numeroa liian isoja housuja. Nekään eivät lökötä ja pysyvät päällä.
Alushousuttomuuden lisäksi keskiraollinen, hyvin muotoiltu keinuva satulatuoli parantaa genitaalien ilmavuutta, vähentää niihin kohdistuvaa haitallista painetta ja alentaa lämpötilaa.

Kommentoi kirjoittajalle