Miten poistan kuonan aivoista?

HS: Tieteellinen näyttö osoittaa yhä vankemmin, että aivot puhdistuvat ilmeisesti syvän unen aikana

Tämän arvokkaan tutkimuksen takia voimme tehostaa aivoterveydenhoitoa ja tehostaa aivojen toimintaa hyvien aivoelintapojen avulla. Turvallisempaa, taloudellisempaa ja ilmeisesti tehokkaampaa olisi käyttää luontaisia menetelmiä aivojen hoitamiseksi epävarmojen ja usein sivuvaikutuksellisten lääkkeiden sijaan.

Vanhemmiten liikkuminen kolme kertaa päivässä (aamulla, päivällä ja illalla) aktivoi koko kehon nestekiertoa, siis myös aivojen. Veren laadusta huolehtiminen eli sen pitäminen helposti juoksevana on yksi tärkeä asia.

Aivoihin voitaneen vaikuttaa positiivisesti myös magneettikentillä ja akupunktiomanipulaatiolla kun vain tietää miten tehdä se oikein. Markkinoilla on myös elektromagneettista signaalia tuottava laite, jonka pitkäaikainen käyttö lisännee nestevirtailuja.

Päähän kaulan kautta johtavat veri- ja imunestetiehyet tulisi olla aina auki nukkuessa. Tavanomainen tyyny olkapäähän asti tuettuna painaa myös kaulaa ja häiritsee sen läpi tulevia nestevirtauksia. Tyynyn tulisi kannatella siis vain päätä eli kalloa.

Huono ryhti ja jatkuva tuijotus alaviistoon eli pään riiputtaminen kiristää useita suuria kaulalihaksia ja siis ahtauttaa kaulan kautta kulkevaa kaikkea nestevirtausta. Tämän takia hyväryhtinen istuminen olisi ensiarvoisen tärkeää istumisessa vietettyjen valtavien tuntimäärien takia. Korkeussäädettävä pöytä, mahakololla ja kyynärpehmikkeillä auttaa hyvän ryhdin ja hartianseudun rentouden ylläpitoa.

Keinuva laadukas satulatuoli on taas ylivoimainen istuimena, koska keinuvuus aktivoi liikettä koko selässä ja keskirako sallii lantion kallistua miellyttävästi ilman genitaali- ja lantionpohjapuristuksia hyvään seisomaryhtiin, joka siis välittyy myös kaulaan asti, jos pöydän korkeus ja katselusuunta tukevat hyväryhtisyyttä.

Jutun perusteella lymfahieronta, jossa aktivoidaan imusolmukkeet ja kehon imusuonia, myös kaulassa, on ilmeisesti myös hyödyllistä.

Aivojen kuonanpoiston tehostaminen on siis mahdollista ja erittäin hyödyllistä, mutta vielä tärkeämpää aivoterveyden kannalta on estää aivoja rappeuttava roskaruualla aiheutettu korkea verensokeri.

Kommentoi kirjoittajalle