Työn tekemistä tehostamassa

13.03.2017

Kommentti ja täydennys HS:n työn tehostamisartikkeliin

HS: Raataminen töissä on turhaa

Pekko Vehviläinen on koonnut tärkeää tietoa, mutta yksi helposti toteutettava asia vielä puuttuu.

Uusi ergonomia.

Se on yhtä kuin keskiraollisen keinuvan satulatuolin ympärille viimeistellysti sovellettu työtapa.

Se sisältää seisomista 15-20 minuutin jaksoissa fiiliksen mukaan. Työskentelyä tehostaa 3 laatumonitoria ja tietysti muistipaikoilla varustettu e-pöytä. Energisyydelle ja nestekierrolle välttämätöntä liikettä saadaan tuolin kiikkutoimintoa hyödyntämällä (tiedostamaton Sit&Swing ), joka ”ruokkii” alaselän kudoksia, nopeuttaa suoliston toimintaa ja aktivoi keskivartalon lihaksia ja tärkeää suoliston toimintaa.

Kehoa aktivoi myös tavaroihin kurottelu (”Roll&Reach”) sekä puhelut ja neuvottelut ”Walk&Talk” systeemillä.

Fiksu pitää myös työpisteen lähettyvillä mieleisiään voimavälineitä kuten kahvakuulia, käsipainoja, Gym Stickiä, Flexi Baria tai steppipölkkyä ym. joilla voi muutamalla mini-tehotreenillä päivittäin ”buustata” aivoja tuottamaan aivojen hermokasvutekijää ja aktivoida neuroneja.

Tämän tasoinen fiksu ja uudenaikainen terveysajattelu sisältää myös istumaterveelliset eli mistään istuessakaan puristamattomat ja väljät ja ilmavat vaatteet.  Optimina on hihaton mutta lämmin pusero, naisilla väljä lyhythameinen leninki, ei sukkahousuja ja miehillä löysä sisähaalari ilman alushousuja. Kaikki vyötärönauhat ja vyöt puristavat vatsaa ja lantiota tarpeeksi häiritäkseen äärimmäisen herkkää laskimoveren- ja imunestekiertoa sekä suoliston toimintaa.

Kevytrintaisilla naisilla liivittömyys tuo huikean mukavuuslisän ja vähentää kymmenillä prosenteilla rintasyöpäriskiä.

Kaiken kruunaa ketogeeninen (rasva-aineenvaihduntaa tehostava) ja VHH (vähähiilihydraattinen) ja runsaskuituinen ruokavalio, jossa laadukkaat MCT-rasvat, terveysvaikutteiset vihannekset, hyvä valkuainen sekä marjat, siemenet ja pähkinät pitävät verensokerin tasaisena ja siten maksimaalisen työkyvyn ja hyvä olon.

Tämä kaikki on uudenaikaista ja tiedostavien ja laatu- ja terveystietoisten ihmisten työtapaa.

Kommentoi kirjoittajalle