Vanhuksia vajaaruokitaan ja ylilääkitään

02.02.2017

Kommentti HS:n vanhuksia koskevaan vajaaravitsemusjuttuun

HS: Palvelutaloissa syödään liikaa sokeria

Sen lisäksi että vanhuksia törkeästi ylilääkitään heitä myös aliravitaan.

Suomessa olisi valtavien summien edestä vähemmän vanhussairauksia jos ravitsemus olisi oikein hyvää.

Tuotantoeläimet saavat vain kuumentamatonta ja täysipainoista ravintoa ja runsaasti kivennäissuoloja vitamiineineen eli lisäravinteita. Sellaista karjankasvattajaa pidettäisiin täysin pöhkönä joka syöttäisi niin vajaaravinteista, puhdistettua ja kuumennettua ravintoa karjalleen kuin me ihmiset syömme, ei antaisi lisäravinteita ja kun karja sairastaa kutsuisi eläinlääkärin joka määräisi antibiootteja ja tulehduskipulääkkeitä. Näinhän me ihmiset itsellemme teemme. Se taas johtuu siitä että sairaiden hoitaminen on monille (erik. lääketeollisuus) hyvä liiketoimi mutta terveys ei.

Sen lisäksi että vanhusten ruoka on huonoa eli vajaaravinteista he eivät myöskään saa tarvitsemiaan lisäravinteita. D-vit (150 mcg), Omega3 (2 g), foolihappo (800 mcg), B12 vit (1 g), B6 vit (10 mcg) ja runsaasti Se, E, Zn, Cu, B, I olisivat terveyteen ja hyväkuntoisuuteen erittäin tärkeitä. Mikä hoitokoti tai muu laitos antaa näitä. Tuskin yksikään.

Heikentyneiden vanhusten eläkkeetkin menevät suurelta osin sairauskuluihin. Näin törkeä hyväksikäyttö vain jatkuu muka asiantuntijoiden myötäsiunauksella.

Kommentoi kirjoittajalle